Badu The Sheep Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witojcie, chciałbym się zapytać, czy obecnie jest jakiekolwiek zapotrzebowanie na kursy tworzenia gier, lecz na Game Makera z serii 8? Wiem, że większość osób pracuje na GM Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jest dość dużo polskich tutoriali dotyczących GM'a,ale zawsze się jakieś przydadzą. Also ty chyba robiłeś tutoriala na youtubie. Mr.Oink lub coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Yep, robiło się 6-7 lat temu? Jak dobrze pamiętam. Jako Mr. Oink. Myślę nad powrotem do tworzenia tych kursów, tylko czy to ma jeszcze sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Myślę że jest na nie takie samo zapotrzebowanie jak na kursy obsługi Windowsa 95- kilka osób pewnie się znajdzie,może ,gdzieś ,kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Co prawda to prawda,ale ludzie chyba chętniej sięgają po filmik z youtuba,niż pół martwe forum. Also dzięki twoim tutorialom dostałem 6 z infy na koniec 1 gimbazy,pokazałem babce gierkę,którą zrobiłem za pomocą tuta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 6-7 lat temu, jak bym regularnie wydawał kursy, obecnie miałbym dużo subskrybentów. Teraz wiem, że się spóźniłem. Trudno, trzeba będzie zająć się czymś innym... Dziękuje wszystkim za możliwość bycia w społeczności gmcan.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Game Maker 8 nie jest aktualizowany od 5 lat... nawet ciężko powiedzieć czy działa. Ale GM:Studio 1.4 się aż tak bardzo nie różni zwłaszcza jak zmienisz skin na stary, to praktycznie niewiele jest różnicy :) Nie mniej, teraz tylko GMS2, bo dla 1.4 też się wsparcie zaraz skończy, a ostatni "duży" patch wyjdzie zapewne w lipcu/sierpniu i potem za rok na zakończenie. Tymczasem do września wyjdzie już GMS 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_user Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Swoją drogą widziałem nawet youtubera, a potem jego stronę internetową, który sprzedawał jakieś ekskluzywne kursy do GMa. Gość z za granicy. Miał sporo subskrybentów, i dodatkowo płatne kursy i coachingi na swojej stronie internetowej, myślę że gość mógł z tego spokojnie wyżyć, o ile nie miał żony i czwórki dzieci do wykarmienia. Niestety wyleciała mi nazwa tego youtubera jak go znajdę do to prześlę go tu. Śmiało więc próbuj, jeśli tylko masz zdolności dydaktyczne i końskie zdrowie, to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/user/uheartbeast Obstawiam że chodzi o niego.Napisał swego czasu książkę która jest chyba najlepsza dla początkujących w GML i na pewno coś na niej zarobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 a ja dalej korzystam z gm8 na win 10 i nie zamierzam go zamienic na nic innego,wiec chetnie przeglądne te kursy :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi