Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witka dla Wszystkich forumowiczów tego forum. Po baaaardzo długiej przerwie wpadłem zobaczyć co tu się dzieje. Jakie zmiany nastąpiły. :P A tak ogółem co tu słychać ? Pozdrowionka dla Pietra6, Tymona i Darka Maximala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 siemka jimmy no kuła kuła puła :D witamy w naszych gościnnych progach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 O, siema :) Coś Cie długo nie było :P U nas nawiele zmian, oprócz wykopania bigsharka, napisania regulaminu, "odejscia" blackmaula i codziennej przepychanki =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witaj! Mogłeś się przywitać w boxie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 O, siema :) Coś Cie długo nie było :P U nas nawiele zmian, oprócz wykopania bigsharka, napisania regulaminu, "odejscia" blackmaula i codziennej przepychanki =D Czyli nie wiele :blink: Coooooo? Bigsharka wykopano? Kto to zrobił? Przecież GMC bez niego, to jak woda bez ryby :lol: Trza go spowrotem przywrócić, przecież jego posty były inne niż inne :P Witaj! Mogłeś się przywitać w boxie :P Teee, nie marudź jak jaki stary zgrzybiały dziad jak ja :P EDIT: blackmaula hmmm chyba kurna nie pamiętam go, ale sorki niech tu daje i to zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Ten post został zedytowany z racji tego że już błąd poprzednika został poprawiony, itepe itede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 O co ci chodzi Black :P ? A apropos tematu - witaj znów ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 O co ci chodzi Black :P ? A apropos tematu - witaj znów ;p . Spoko, spoko :P Witaj Marmot, tylko jest jeden mały problem mało tera w GM-ie robie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 A tak ogółem co tu słychać ? - Ranmus spuścił Bigsharka w kiblu - mamy regulamin (co prawda w trakcie tworzenia, ale jest) - jest FAQ (ciągle rozwijany), a gnysek zaczął tłumaczyć kursy z oficjalnej strony - doszło bardzo dużo nowych przykładów - uszeregowaliśmy redakcję i moderatorów - wyszło kilka wartych uwagi gier (Magi, BACK 2...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 - Ranmus spuścił Bigsharka w kiblu - mamy regulamin (co prawda w trakcie tworzenia, ale jest) - jest FAQ (ciągle rozwijany), a gnysek zaczął tłumaczyć kursy z oficjalnej strony - doszło bardzo dużo nowych przykładów - uszeregowaliśmy redakcję i moderatorów - wyszło kilka wartych uwagi gier (Magi, BACK 2...) Oooo i to jest odpowiedź :P A cusz takiego bigshark zrobił? Może by tak stanął przed Trybunałem GMC :lol: i niech rada moderatorów to roztrzygnie czy ma mieć banana czy nie. Przecie to nie małpa, oczywiście bez obrazy, żeby go bananami częstować podczas wycieczki :P Regulamin hmmm, w wolnej chwili poczytam go z przyjemnością, może jakie poprawki trza będzie nanieść, oczywiście podziw dla jego twórcy. W końcu gnysek zaczął coś robić z tym tłumaczeniem, przecież kiedy to było <_< Ciekawe kiedy skończy :] Doszło dużo przykładów, to dobrze dla nowicjuszy. Oooo, w końcu postawiliście modów w szeregu, bo pogubić się można było :P Tera tylko trza jakiego dobrego przewódce :thumbsup: Co do gier, to nie kojarze <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 omg, omg, koniec świata! :D ale swoją drogą - joł joł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 omg, omg, koniec świata! :D ale swoją drogą - joł joł ! Co się stało pietrus, czyżby Republika Koreii Cię atomówkami ostrzelali? :lol: Znowu se troche pogadamy jak zadawnych lat bywało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam i o zdrowie pytam! Jeszcze jest taka jedna nowość: zostałem moderatorem! :P Chcesz warna po znajomości? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 :) /|\ /\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam i o zdrowie pytam! Jeszcze jest taka jedna nowość: zostałem moderatorem! :P Chcesz warna po znajomości? ;) Widzę, widzę, ślepy nie jestem, bynajmniej tak mi się wydaje :lol: Jeśli poznajomości do daj odrazu dwa, lepsze takie niż jeden bez znajomości :jezor: Ja też chce moda, jako dziadek klanu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 To nie zostaniesz moderatorem tylko seniorem. :D (łot e fany dżołk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Kim kolwiek byles :P (jestes :D) Siemka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Znowu se troche pogadamy jak zadawnych lat bywało :Da jak :D tylko żebyś znowu nie uciekł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 To nie zostaniesz moderatorem tylko seniorem. :D (łot e fany dżołk) No dawaj tego seniora i to prędko :P a z modem to żartowałem :jezor: Kim kolwiek byles :P (jestes :D) Siemka ;] Siemka, napewno jeszcze będziesz miał mnie dosyć :P A tak na serio, to napewno jeszcze nie raz se pogadamy. EDIT: a jak :D tylko żebyś znowu nie uciekł ;] Hmmm, tego to nie wiem, mało czasu mam ostatnio. Ale damy rade, tylko trza dużo pić. :lol: EDIT2: Aaa, pytanko mam do cię Pietrus jak tam już przekwitłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Aaa, pytanko mam do cię Pietrus jak tam już przekwitłeś??o co chodzi? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Nie no spoko tylko tak się pytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 - wyszło kilka wartych uwagi gier (Magi, BACK 2...) a gdzie Policja Otwierać i SzechMaster GoldEdition ? xdXdXdXSDXDXDDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 to nie były najlepsze gry <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Napewno... Same 10/10 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mówię o twoich grach :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ja też xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witaj spowrotem Valdemor :D A ze mną to się nie przywita specjalnie jak np. pieterem xD A robiłęm dla niego grafiki troszeczkę :D No nic witaj. PS. Pewnie mało mnie kto tu zna z ludzi którzy doszli w ostatnim czasie (czyli tak z 1,5 roku) Bo ze mnie to taki "niespokojny duch" GMClanu, piszę tylko kiedy coś mam do powiedzenia (czyli nie za często) Ale pamiętajcie, ja tu krąże ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witaj spowrotem Valdemor :D A ze mną to się nie przywita specjalnie jak np. pieterem xD A robiłęm dla niego grafiki troszeczkę :D No nic witaj. PS. Pewnie mało mnie kto tu zna z ludzi którzy doszli w ostatnim czasie (czyli tak z 1,5 roku) Bo ze mnie to taki "niespokojny duch" GMClanu, piszę tylko kiedy coś mam do powiedzenia (czyli nie za często) Ale pamiętajcie, ja tu krąże ;D Ciekawe, bo ja Cię pamiętam, chciaż doszedłem jakiś rok temu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witaj spowrotem Valdemor :D A ze mną to się nie przywita specjalnie jak np. pieterem xD A robiłęm dla niego grafiki troszeczkę :D No nic witaj. Sorki kolego, całkiem mi z głowy wywiało. Dla Ciebie szczególne pozdrowionka. Kiedy to było :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Eee bo ty Dark Maximal jesteś dziwny :D No wiesz, czasami to się odzywam... to może mnie kojarzysz =D Valdemor - to rozumiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi