I am Lord Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Temat tury: Ruch miejski Przypominam bo ostatnio były wątpliwości, tura trwa48h Data rozpoczęcia: 03.10.2017 21:00 Data zakończenia: 03.12.2017 21:00 ------ Z listy wypadło: ABZU, Okhlos i Uncanny Valley Doszło: Sid Meier's Civilization III Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition Dostępne nagrody w tej turze: Sid Meier's Civilization III Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition Attractio ENSLAVED: Odyssey to the West: Premium Edition Warhammer 40,000: Eternal Crusade Husk Ryse: Son of Rome Steamworld Heist Car Mechanic Simulator 2015 Out of the Park Baseball 17 - pierwszy klucz Out of the Park Baseball 17 - drugi klucz Train Simulator 2016 The Secret World Oniken Punch Club Home INK Nuclear Dawn 10 Second Ninja Another Perspective Death Ray Manta Detective Case and Clown Bot in: Murder in The Hotel Lisbon Savant - Ascent Spoiler Alert Collector's Edition Stealth Bastard Deluxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ktoś coś robi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 może wieczorkiem coś wykminię, nie martw się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ja chciałem wziąć udział, ale niestety zacznę od następnej tury :( Dawno mnie tu nie było, a sporo się nauczyłem, ale i tak gówno pewnie zrobię, bo nie potrafię wykorzystać swojej wiedzy i jestem mało kreatywny, ale się staram.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nie działa uploader :thumbsup: pobierz tu (bezp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 http://www84.zippyshare.com/v/hQmnOVSr/file.html :thumbsup: #EDIT Zapomniałem o kontrolsach: LPM - odwracamy strzałki / przełączamy światła ŚPM - obracamy kamerą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 No pewnie, najlepsza pora na błąd kompilacji to na 20 minut przed końcem tury :D Czemu ja dalej tego programu używam... https://dl.dropboxusercontent.com/u/1599893...andmageddon.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 No pewnie, najlepsza pora na błąd kompilacji to na 20 minut przed końcem tury :D Czemu ja dalej tego programu używam... https://dl.dropboxusercontent.com/u/1599893...andmageddon.exe U mnie toto nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 U mnie toto nie działa Co dokładnie nie działa? Pobranie z Dropboxa, odpalenie przez Windows SmartScreen czy sama gra? Na 3 różnych komputerach których sprawdzałem działa, jedyne co to windowsowy filtr próbuje zablokować odpalenie gierki - ale nie wiem co na to można poradzić, to chyba normalka dla GMowych gier wrzuconych w internet przed paroma minutami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Co dokładnie nie działa? Pobranie z Dropboxa, odpalenie przez Windows SmartScreen czy sama gra? Na 3 różnych komputerach których sprawdzałem działa, jedyne co to windowsowy filtr próbuje zablokować odpalenie gierki - ale nie wiem co na to można poradzić, to chyba normalka dla GMowych gier wrzuconych w internet przed paroma minutami? :) U mnie się tak nie dzieje. Uruchamiam, nic się nie pojawia tylko dodają się nowe procesy i użycie ram skacze strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 U mnie się tak nie dzieje. Uruchamiam, nic się nie pojawia tylko dodają się nowe procesy i użycie ram skacze strasznie ;o jaki system? No ale ja rozkładam ręce, u mnie użycie RAM jest na poziomie 22 MB, kompilowane w GM Studio z najnowszymi updejtami, poza tym durnym filtrem wszystko jest ok, a gra żadnych specjalnych udziwnień nie ma. Za mało się bawię tym programem ostatnimi czasy żeby wiedzieć co on obecnie lubi odwalać ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 ;o jaki system? No ale ja rozkładam ręce, u mnie użycie RAM jest na poziomie 22 MB, kompilowane w GM Studio z najnowszymi updejtami, poza tym durnym filtrem wszystko jest ok, a gra żadnych specjalnych udziwnień nie ma. Za mało się bawię tym programem ostatnimi czasy żeby wiedzieć co on obecnie lubi odwalać ¯\_(ツ)_/¯ Tablet z win10, bardzo słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi