blackmaul Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Serwer stoi hamachi nie wymagane ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mi nie łączy Black =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 nazwa: markos-web haslo: q123w :)) Dalej wchodzic na HAMACHI :D Narazie tylko Tymon wbił ;p i mamy problemy techniczne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hmyy niewiem co sie dzieje ale u mnie są jakieś błędy.http://img109.imageshack.us/my.php?image=schowek01au4.jpg I jeszcze jeden jak połącze się do servera blackmaula to niewidze go a on mnie widzi :o I kiedy włącza mini gre to niemoge złapać gwiazdki.Czy to błędy u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ściągnij wszystko jeszcze raz - klienta, hamachi i przeinstaluj. Btw. Ja już z Markosem gram. Ja postawiłem serwer =3 Namiary na Hamachi Nazwa: markos-web Hasło: q123w Zapraszam na moje IP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 wydaje mi sie ze to wina firewalla ;] My z Tymonem pogralismy ;p Tymon skopal mi dupe gdzie gwiazdki sie lapie a ja jemu gdzie gwiazdke sie trzyma :P szkoda ze wiecej ludzi sie nie polaczylo ;p (gralismy przez hamachi :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Tylko że ja mam Windows 98 i Hamachi mi niewejdzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 kurde... zebym wiedzial zagral bym z wami... a tak to co xD. Eh... no szkoda. I ściagnął bym jeszcze ze 2 graczy moze Black pewnie nie ma zew IP. Bo ja grałęm bez hamachi z kims kto wiem ze ma zew i dało się podłaczyć ohne hamak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 to jak kiedy gramy w wiecej osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja mogę zagrać mam trochę doświadczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Prace nad grą znów ruszyły. Teraz mam 2 tygodnie ferii. Jeśli coś mi nie strzeli i mi sie nie odechce to po feriach będzie coś bardzo fajnego... a właśnie? Podoba się to wogóle xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mi podoba się ta gra Bardzo :D Super jak będą nowe opcje i jakieś inne plansze albo większą zrób to wtedy będzie coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Dziś miałem dać kolejny update ale niestety xD. Wymyśliłem se że zanim dam to zrobie tutoriala gdzie NPc tłumaczy gre i zrobie jakieś ładniejsze Menu. A tu mała dawka screenów przed updatem. :) NPC (tak jakby xD) rzucający zaklęcia i zmieinający graczy w różne pokraczne postaci lub przedmioty :P auć xD chyba boli... Troche to smutne że jak w tytule jest Mario to nie zagląda tu np Ranmus czy Patrysław... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Troche to smutne że jak w tytule jest Mario to nie zagląda tu np Ranmus czy Patrysław...Szczerze mówiąc ja sam też często omijam takie tematy =p Po prostu nie lubię remaków jakichś znanych gier. Na szczęście w tym przypadku jest to klon na poziomie (co jednak nie zmienia faktu, że bardziej bym chwalił produkcję opartą na oryginalnych pomyśle) :3 Skoro dałeś tylko screeny, to nie pozostało mi nic poza przyczepieniem się do grafiki =D Te chmurki na pierwszym obrazku mają takie dziwne obwódki. Imo lepiej wyglądałby bez nich. Poza tym, trochę nie podoba mi się "cukierkowość" grafiki - jest bardziej hm.. krzykliwa niż w zwykłym Mario (chodzi mi głównie o ziemię i trawę na trzech ostatnich fotach). No i jeszcze czcionka wyświetlająca nick nad postacią. Raz, że krój jest niepasujący, a dwa, że ten czarny gryzie się z całą resztą. No, to chyba tyle, poza tym, co wymieniłem wszystko jest ok :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 lepsze narzekanie niż nic... z pewnością wykorzystam te uwagi. Cukierkowość była jak najbardziej zamierzona. Teraz Ciekawostka Dnia. Amerykanie wciąż zaskakują głupotą. Ściągają moją grę , idą według moich wskazówek, odpalają se server a potem odpalają klienta, grają 5 min i ze smutkiem stwierdzają na forum że nikogo poza nimi nie ma "online" xD!! ...ah ja mowie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 lepsze narzekanie niż nic... z pewnością wykorzystam te uwagi.To nie narzekanie tylko konstruktywna krytyka :P Cukierkowość była jak najbardziej zamierzona.W takim razie już się nie czepiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @pablo1517: Ja ostatnio przyjmuję taktykę ala Borek. Mimo, że praktycznie wszystko przeglądam, to mało komentuję, bo nie czuję jakoś potrzeby. Tak samo zobacz z jaką częstością i CO wypisuję w tematach o Almora Online czy Umbra Mortis. Zrobisz fulla to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ok uznam że komentujesz tylko te co lepsze tematy :P xD!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja sądzę , że tak gra nie przebije Mario Forevera ( www.buziol.pl ) ... ale naprawde to ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Zagrałeś w jedno "mario" i potrafisz ocenić inne na jego podstawie? Gratuluję. No fajnie się zapowiada, szkoda że nie udało mi się wczoraj załapać na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ok uznam że komentujesz tylko te co lepsze tematy :P xD!!!! Nigy nie myślałem ze będe musiał tutaj zamieścić ten baner ale jednak ze wzgledu na ciebie. Prosze oto on. Nienawidze jak któś przyrównuje moje gry do tego Fangame'a -_-. Można moją grę pojechać jak się chce jeśli przyrównuje się ją do orginalnych gier, ale porównywania do MF - FANGAME , nie znoszę... PS: Jak wogóle można porównywać platformera MF gdzie chodzi tylko o singiel i grę typowo PARTY gdzie gra się tylko i wyłącznie na multiplayer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Oo, gra wyczepista, czekam na nowe aktualizacje ^^ gra wciąąąąga :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 No i oto jest kolejna dawka tej gry. zmian może nie jest super dużo ale myśle że nie jest źle. Zmiany: - 3 nowe minigry; - NPC kamek który nawiedza grę i zamienia graczy w przedmioty/postaci różnej maści (narazie 2 typy xD); - poprawione bugi (lol); - nowe przedmioty; - Nieco zmieniona mapa; - zniszczalne murki xD; - wystrzeliwanie bomb z armat (rur); - Ground Pound ma już zastosowanie, np do miażdzenia wrogów xD - tutorial - prowizoryczny, ulegnie zmianie. - F4 pełny ekran/okno - Pozatym na serwerze mamy pare dodatkowych komend , całkiem fajnych xD Komendy na serwerze: - /game star - łapanie gwiazdek, kto najwiecej xD; star2 - łap gwiazdke i nie pozwol jej sobie odebrać; race - wyścig, dotknij flagi jako pierwszy; king - stojąc w wyznaczonym miejscu, nabij wyznaczony limit punktów; coinhunt - zbieraj monetki; end - kończy aktualną minigre bez rozstrzygania wyników; - /spawn kamek - spawnuje kameka ktory atakuje losowego gracza; - /points_limit <wartość> - ustawia limit punktów grach typu coinhunt lub king - /kamek <nick_gracza> - spawnuje kameka, ktory atakuje wyznaczonego gracza; start - włącza automatyczne spawnowanie co daną ilosc sekund; stop - wyłącza aut. --||-- --||-- --||-- --||-- <10-60> - czas w sekundach, częstotliwość spawnowania - /bombard <5-40> - sami zobaczcie ^^ - /say <jakiś text> - czatowanie z graczami można wcisnąć CTRL+S wtedy mamy to samo co ENTER ale mamy juz napisane '/say ' i wystarczy tylko napisac co tam sie chce :P Dla przypomnienia, STEROWANIE Klient: A,D - strzałki num1 - przyśpieszenie; num2 - skok; num3 - kopniak; num4-5 - okrzyki (taunt); num6 - użycie przedmiotów; num0 - w połączeniu z num1-3 , power (zależnie od power meter); spacja - zejście z chmurki; ENTER - chat nad głową; T - chat globalny; Serwer: Strzałki - jeżdzenie "kamerą"; prawy przycisk myszki - menu do tworzenia chmurek z serwera ; CTRL+prawy myszki - menu do budowania cegiełek (polecam spawnerami); Lewy przycisk myszki - zaznaczamy niektóre obiekty; Spacja - włączamy śledzenie zaznaczonego obiektu; CTRL+S - szybki czat Linki: KLIENT SERWER Życzę miłej zabawy. PS: Gra wciąż zawiera bugi więc prosze raportować i się nie irytować. Rejestrowanie błedów w gameerrors.txt jest włączone ;) PS2: W grze zapomniałęm o creditach bo sie śpieszyłem xD ale niech każdy kto czuje sie poszkodowany wie że w pełnej wersji napewno ich nie zabraknie i trafi tam każdy kto pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Daj to wszystko do pierwszego posta, żeby ci co pierwszy raz odwiedzają ten temat się połapali która wersja jest nowsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 już to zrobiłem, ale nikt nie luka więc mało w tym sensu -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Testowałeś nową wersję? Nie działają w niej strzałki. :P Popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja przetestuję za tydzień jak nie zapomnę, więc masz czas na poprawki. ;) Ciekawie się rozwija projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 nom, przyda się ten czas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibcio6 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ciekawy pomys dla klasycznej gierki .podoba mi sie taka opcja . fajna gierka. Kolejne retro w nowym stylu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 niech ktos sie wbije na server PLIS XD no niech ktos wejdzie to sobie zagramy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi