Victis Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Tytuł: Space Invaders Gatunek: Zręcznościowa Opis: Jaki jest koń każdy widzi ;) Download: KLIK Rozmiar pliku: 33MB Autorzy: Ja Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Strasznie to jest nieczytelne, nie widać pocisków, denerwuje też mnie że tak wolno lecą. No i nie podoba mi się że gra się na klawiaturze a menu operuje się myszką. Jeżeli gra nie wymaga myszki to menu też nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pobrałem, zagrałem i usunąłem. Jestem krótko na tym forum, ale nauczyłem się jednego - ludzie nie lubą grać w coś co już było. Po trzeciej "planszy" wyłączyłem ją, ponieważ mnie znudziła. Niestety ładna grafika, elekty świetlne nie nadrobią gameplayu i myślę abyś się skupił na utworzeniu scenariusza, możliwości rozwoju pojazdu, dostosowania broni. Może wprowadź klimat star wars? Czekam na update! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 ^ Jeden z niewielu którzy potrafią wyrazić swoją negatywną opinię w taki sposób, że brzmi jak pozytywna i naprawdę miło się ją czyta... I ja tę opinię popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victis Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pobrałem, zagrałem i usunąłem. Jestem krótko na tym forum, ale nauczyłem się jednego - ludzie nie lubą grać w coś co już było. Po trzeciej "planszy" wyłączyłem ją, ponieważ mnie znudziła. Niestety ładna grafika, elekty świetlne nie nadrobią gameplayu i myślę abyś się skupił na utworzeniu scenariusza, możliwości rozwoju pojazdu, dostosowania broni. Może wprowadź klimat star wars? Czekam na update! :-) Akurat czas pisania gry to ledwie 3 dni + 1 dzień na poprawę znalezionych bugów. Dużo uwarunkowań zostało narzucone z góry. W przyszłym miesiącu może rozwinę grę bardziej, do końca czerwca chyba nie znajdę czasu. Chociaż nie wiem czy nie zajmę się czymś "czego jeszcze nie było". :) Dzięki za konstruktywną opinię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z tworzeniem gier i chciałeś zaprezentować, co już potrafisz, to nie ma nic złego w robieniu 1:1 klona. ale jeżeli miała to być pełnoprawna gra, to niestety, takich gier już są dosłownie setki i przydałoby się przynajmniej ją rozbudować lub czymś wyróżnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badu The Sheep Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 exp - zgadzam się z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victis Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 exp -> to tylko do użytku "wewnętrznego", nie zamierzam tego puszczać nigdzie dalej ;) zbudować Ci wersję 32bitową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 O widzę, że kolega też do GameDesire na praktyki startował :) Również wykonałem to zadanie i moja wersja jest taka jakbyś chciał zobaczyć: https://www.dropbox.com/s/h1ht70wrtpyhyzl/S...nvader.rar?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi