Gooman Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Mam ten sam problem - przecie po to są grafiki robione przez innych aby z nich korzystać... Wiadomo że trzeba jednak dać autora w creditsach o ile o to prosi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 rotfl. a) za rpg makera xp buli sie 69 € be) rtp(biblioteki graficzne) to komponent rpg makera xp i ogolnie to co zrobil to piractwo. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Hmmm nie wiem czy te grafiki są wzięte akurat z bibliotek RTP jeśli tak - to masz racje Little Fishu, ale mógł równie dobrze ściągnąć tą grafike nie z biblioteki, a z darmowych zasobów udostępnianych przez ludzi ... moge się mylić, ale mi osobiście nie chciałoby się ściągać całej biblioteki dla jednej grafiki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ale i tak część grafik jest z Tibii, a to już chyba całkiem nielegalne, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Fakt ... ale ja się do grafik z Tibii nie odnosiłem :P Down: No racja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wiem o tym, Gooman. :) Chciałem tylko przerwać waszą dyskusję i zauważyć, że tak czy tak twór staników jest nielegalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Chciałem tylko przerwać waszą dyskusję i zauważyć, że tak czy tak twór staników jest nielegalny. Tak samo jak licencje systemów połowy userów gmclanu. :D Fakt faktem jest że wykorzystał w tworze licencjonowane materiały, a za to można nawet do ciupy pójść. Panie staniku, usuń te elementy albo zaprzestaj dystrybucji gry bo sie w kłopoty wpakujesz, tak samo jak twórca pewnego Javowego edytora do robienia kart M:tG za same symbole many i tapnięcia [A nie za fakt że można nimi robić karty do m:tg ze wszystkimi elementami]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 To ma tylko jedną, jedyną zaletę - od razu wklepane 127.0.0.5 IP (czy jakoś tak). Reszta - to nawet nie jest MMORPG, to jest tylko przykładzik, jak zrobić multi dla noobków. PS. Jestem legalnym nabywcą GM-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Grafiki mam ztąd: Strona Eclipse - edytora MMORPG EDIT: Po pierwsze to nie są grafiki całkiem z Tibii, trochę przerobione, po drugie, te grafiki są od Tibii 7.1, a obecna to 7.81, więc chyba rok minął od tych grafik, po trzecie, ta grafika jest do edycji NIE DO UŻYTKU!!!! ok usunę te elementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Zmieniłem grafiki, zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 to teraz kod jeszcze zmien, bo wiekszosc nie twoja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 spokojnie, robię wrzystko samemu, lecz nie wiem czy dam to już jako przykład. Może zamknę topic, ale nie wiem jeszcze. Pisz poprawnie, bo będzie warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zrobiłem to ponieważ jest wiele począdkujących na tym forum, którzy chcą mieć prosty przykład MMORPG. No to zrobiłem mówisz że sam napisałeś przykład mmorpg? jesteś n00b ponieważ w orginalnym ultimate mplay'u też jest przykład mmorpg i to o wiele prościej wykonany. ty po prostu przerobiłeś tamten mówić że jest twój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 mówisz że sam napisałeś przykład mmorpg? jesteś n00b ponieważ w orginalnym ultimate mplay'u też jest przykład mmorpg i to o wiele prościej wykonany. ty po prostu przerobiłeś tamten mówić że jest twój...1. Skąd wiesz, że to pochodzi z tego silnika? Masz dowody? -_- 2. Weź sie za przeproszeniem zamknij, bo robiłeś to samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No niestety Max ale dowody są. Np. http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=137480 Ktoś próbował podłączyć się do gry? Mi się nie udało. Kurca, w kodzie taki bałagan że nie widzę gdzie jest skrypt inicjacji połączenia, a jest wogóle?! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 @Dark Maximal: nie max ja się przyznałem że przerobiłem przykład i nie mówiłem że to moja 100% robota przeciwieństwie do tego n00b'a... A dowód że przerobił pokazał tymon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Po pierwsze to nie są grafiki całkiem z Tibii po drugie, te grafiki są od Tibii 7.1, Nie widzisz sprzeczności w "po pierwsze" i "po drugie"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 nie max ja się przyznałemO ile pamiętam, nastąpiło to dopiero po silnej perswazji userów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jeszcze apropo tego: te grafiki są od Tibii 7.1, a obecna to 7.81, więc chyba rok minął od tych grafik Prawa autorskie mijają 100 lat po śmierci autora, nie rok po wydaniu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 o ile wiem to napisałem na samym początku że korzystam z U-Mplay.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 znowu syndrom "kce byc madry" strasznie sie uwyraznia :-) fajna proba bycia fajnym pieter. nieudana niestety :P btw co do "zerzniete", wiadomo, ze kopia, naprawde nie musiales nam tego trzysetny raz mowic pieretrku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dobra, za dużo się czepiacie. Proszę o zamknięcie tematu. EDIT: Chciałem jeszcze coś dać na to forum (tym razem mojej roboty) lecz już nie chcę, bo znowu będzie że jestem noobe itp. Albo nie proszę o usunięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 znowu syndrom "kce byc madry" strasznie sie uwyraznia :-) fajna proba bycia fajnym pieter. nieudana niestety tongue2.gif btw co do "zerzniete", wiadomo, ze kopia, naprawde nie musiales nam tego trzysetny raz mowic pieretrku smile2.gif naprawdę przestałem cię lubić. mówiąc takie teksty sam próbujesz być bossem i mi dopiec ale ci to zupełnie nie wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Staniki, nie przejmuj się. Niektórzy niewiele więcej potrafią ;) Zgodnie z prośbą - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi