Jaklub Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Stworzyłem ostatnio nową grę na potyczkę innego forum - JPacman 2. Jest to sequel mojego klona pacmana zrobionego w sierpniu. Teraz wsadziłem 9 leveli, masę duchów i trochę powerupów. Muzyka jest w modach. Enjoy. ^_^ Linki: savefile.com gmclan uploader Screen: Wychwyciłem jeden bug po wysłaniu na bitwę. Znajdźcie go. :] Nie wiem, czy go poprawię. Recenzje: E-zin "Krzyk" nr. 2 - ocena 4-/5 - strona Krzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 moglbys wrzucic na gmclana bo cos nie chce mi sie sciagnac :blink: wyswietla sie: "Service is temporary unavailable. Please check back later" edit: dzieki jaklub ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Mirror gmclan uploader dodany. Pobierajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Żaden savefile.com mi nie podskoczy. ;P Ja tym czasem idę obczaić co to ten krzyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 sciagnalem, zagralem i ne jest to zadna rewolucja ;) jednak ladne wykonanie :D :thumbsup: grafika twoja nie?? bardzo fajna i taka ee... inna (mi sie podoba) ;) ale pogralem chwile bo mi sie znudzila :( w jedynce byla dobra ta opcja dla dwoch graczy oweile urzoamicalo to rozgrywke i fajnie sie gralo z kims masz zamiar jescze cos dodac do dwojki?? czy pracujesz nad trojka?? :P gre ocnieniam na: 7.5/10 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ee tam najzwyklejsze. 4/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ee tam najzwyklejsze. 4/10. Gdy się gra tylko w 1 level, to najzwyklejsze. Ale w 2 pojawia się innowacja. A dla niecierpliwych 'czit' - wciśnijcie Page Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 mi się spodobało :P fajne wykonanie, muzyka całkiem, całkiem no i nawet wciągające :D ogólnie: 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Naprawdę nic nadzwyczajnego. Przeciętny, trochę nierówny pacman, bez zaskoczeń. Cóż więcej można napisać? Grywalność: 7/10 Grafika: 7-/10 Dźwięki: 7/10 Ocena: 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Przez tą twoją gierke premiera SzechMastera się opóźniła o 3 dni, dlatego że całkowicie mi kompa zawiesiło !!!!!! Grrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja tylko opisze grafike bo gra zrobiona na GM 6.x i mi nie działa. Grafika: 9/10 mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja tylko opisze grafike bo gra zrobiona na GM 6.x i mi nie działa To mogę jeszcze zrozumieć, bo znam osoby, którym gry zrobione na GM 6.x nie działają. Przez tą twoją gierke premiera SzechMastera się opóźniła o 3 dni, dlatego że całkowicie mi kompa zawiesiło !!!!!! Grrr Ale tego już nie. Gdzie tu moja wina? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Przez tą twoją gierke premiera SzechMastera się opóźniła o 3 dni, dlatego że całkowicie mi kompa zawiesiło !!!!!! GrrrrO 3 dni, powiadasz? Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 mm. w takim razie ile dni wkrecasz zarowke XD? anyway doszedlem do 3 lvl, zaczelo sie robic ciekawiej, zmiana oceny na 5/10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi