Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 z taką grafą świata nie zwojujecie, uderzaj do jakichś grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Uderzałem jeszcze wcześniej, niestety nieskutecznie :( Jeśli cokolwiek z tego projektu zarobię, to przeznaczę pewnie większość, jak nie wszystko na grafika do następnego projektu. A nawet jak nie zarobię, to z Londynu będę miał hajs :) Ten projekt chcę już jak najszybciej zamknąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dla wszystkich, którzy myśleli, że projekt upadł, nie, nie upadł, tworzymy dalej :P Wszystkie postacie obok siebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Strzelec i kusznik wyglądają dla mnie zachęcająco. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 mi to żal trochę tej kolorystyki złotych drzew, ona przykuwała uwagę. Fakt, trochę się to zlewało na tamtym screenie, moze dlatego, ze tło bylo cieple, a latwiej dac tlo zimne i wtedy cieplejszy pierwszy plan sie wybija. zrobilam na szybko takie przestawienie - cieple drzewa, takie zlote z tymi sweitlikami wlasnie, to ladny pomysl byl, a zimne tlo...moze w ten desen isc? to tylko sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Chcemy skończyć tę grę w tym roku, bo to i tak się przez grafikę strasznie wydłuża. Niestety Krysitan nie jest jeszcze na tyle dobry :P Ale nawet na szybko wygląda świetnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Boad: No jakościowo jest szeroka gama w tych postaciach, ale kilka jest całkiem całkiem,trzymać tak dalej! Shil: W sumie dobry pomysł, całkiem klasyczny z gamingowego punktu widzenia. Radzę popracować nad bloczkami, żeby od góry miały odrobinę perspektywy, bo inaczej te drzewa jakoś się nie wpasują. Jak duży clapping masz ustawiony w teksturach? Jest jakaś niefajna szwa w prawym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Taka perspektywa? Co to jest clapping? tam mi sie 1px przy tilesie rozjechał, jak wklejałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Animacje wojownika ;) Zostały już niecałe 2 tygodnie do Pyrkonu, więc musimy się teraz nieźle sprężyć :D Taki styl już zostanie do końca. Jest bardziej szczegółowy a zarazem łatwy do animacji :) Będzie fajna gra :) Tylko trawa i ci przeciwnicy trochę trzeba poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ponosisz śmierć xD Nie lepiej po prostu "Nie żyjesz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena78 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Warto zaangażować w projekt jakiegoś grafika, nawet na wspólnika. Niestety, sam gameplay nie wystarczy w tych czasach. Nie mniej jednak - mnie się podoba, ale ja patrzę innym okiem niż potencjalny użyszkodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 @Morro, spokojnie , bedzie zmieniane. ( wybacz, że nie odpisałem wcześniej, ale stwierdziłem ,że zrobię to później, bo się śpieszyłem i zapomniałem potem xD ) @Milena78, sęk w tym, że grafik jest zaangażowany a cała szata graficzna już i tak raz została zmieniona. Osobiście chcę już dokończyć ten projekt z taką grafiką jaka jest, bo i tak zbyt się to przeciąga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Tło pod cmentarz Oraz wybór postaci Żeby nie było, że nic nie robimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Łoj dawno posta tu nie było, dawno xD Także ten, co sadzicie o trailerze? :P Przygotowania do Pyrkonu idą pełną parą, więc każdy kto może przyjeżdżać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Super! od razu widać jaką ocenę można dać ( 1/5 ) 5 Tylko: Są nie widzialne bloki czy gracz chodzi po górach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Nieźle, gigantyczny postęp w porównaniu do pierwszych wersji.Podziwiam i doceniam wytrwałość w dążeniu do celu, naprawdę szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dzięki, staramy się :D @Penguin Tak, tam są niewidzialne bloki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tak, tak, dłubiemy powolutku dalej. Niestety obecnie głównie zajmuję się pracą(takie tam 14h dziennie xD), ale już tylko miesiąc i zabieram się za projekt z całych sił Przedstawiam wam nowy wybór postaci jak i kolejnego bossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ma to swój klimat.Widać też sporo włożonej pracy Baaardzo kojarzy mi się z polskimi produkcjami na Amigę z początku lat 90 gdzie grafika była robiona na deluxe paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Taki tam koncept kolejnej planszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Bloki będą zmieniane, latający dron krasnoludów zabawia się z wilczym wojownikiem. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Listopada 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 wilczy wojownik wyglada troche jak batman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Kolejny z Bossów, a raczej jego pierwsza część ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi