Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nie no z Vipowskimi nie do konca moja wina, bo normalne wejsciowki na targi mi dali, że nie płaciłem. Tylko tych drugich mi nie dali przy okazji, a już na koniec imprezy się znajdywały. Za to rok temu Fano znalazł dla mnie wejściówkę VIP (a nie dostałem normalnej na PGA, musiałem płacić...), ale nie chciałem Ranmy, Borka i Ani zostawiać samych i chlaliśmy piwko na mieście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wiem, przecież byłem z wami na tym piwie. :D To wtedy była sobota gdzie ja taryfami pomiędzy trzema imprezami latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 niecały tydzień przed PGA przejechałem twarzą 3 metry po asfalcie, gmclan zapamięta mnie przepięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 tak się kończy wychodzenie z domu B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 yup, ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 ANtY, skoro tak się kończy wychodzenie z domu to znaczy, że Ty nie wychodzisz? Skąd w takim razie bierzesz alkohol? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 te wyjscia sa akurat wliczone w ryzyko zawodowe B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 btw teraz Poznań siedzi w Teatrze Polskim. Mamy wódę i robimy gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ech, gamedevy! Wódę do teatru! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja znalazłem wczoraj 3 pełne i 2 napoczęte flaszki żołądkowej w domu :) Także mam lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 to co, jakoś się jutro umawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 To uczucie gdy jedziesz o 8 rano do pracy i w metrze spotykasz TeeGee który mówi Ci, że już ma wódeczkę ze sobą. x---DDDD ZGIŃ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 chujowo, gmclany do policzenia na palcach jednej ręki i w ogóle nie zgrane, przynajmniej prelekcje na gicu ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jedno, czego się nauczyłem z takimi wyjazdami, to nawet nie próbować ogarniać tego grupowo. Przy eventach tej skali każdy będzie chciał robić trochę co innego i większość czasu spędza się na dyskusjach w stylu "To gdzie teraz idziemy?" i "To ja może wcześniej do kibla skoczę". A spotkania GMClanu to nawet w bardziej kontrolowanych warunkach krzywo wychodzą - za duży rozrzut wieku i temperamentów. Co zresztą było widać nawet po naszej trójce - Ty chcesz se zobaczyć targi, my z Duszanem się dawno nie widzieliśmy i chcemy się napić na schodkach. Lepiej ganiać sobie samemu i na ziomków najwyżej wpadać. :) Mi się ogólnie strasznie podobało, choć samo PGA jest już zupełnie nie dla mnie. Za duży tłum, a po zerknięciu w program zdałem se sprawę, że ci wszyscy "celebryci" zupełnie nic mi nie mówią i pewnie większość mogłaby już być moimi dziećmi. Natomiast GIC znowu wyszedł super. Wykłady trochę słabsze niż w zeszłym roku (co dało się odczuć już na etapie zgłoszeń), ale i tak było tego wystarczająco dużo, żeby niemal cały czas mieć na co iść. Albo przynajmniej minimalnie żałować, że jednak wybrało się wódeczkę. No i obie imprezy afterowe były mega! Fajnie było pobaunsować z ANtYm i Threefem. Obaj się zresztą załapali na grupowe selfiaki (choć ANtY chyba tylko "przejazdem" :D). Duszan nawet miał solówkę: Good times! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Co ja robię na tym zdjęciu? Czemu wyglądam dobrze? Nie mam pojęcia czemu macie puszki z piwami bo nikogo na parkiecie z piwem nie pamiętam. Nie pamiętam żadnych grupówek, poza tą z Anchelem i facetem z Ubisoftu na ściance, a wtedy już mocno się upiłem. Niestety 1:30 musiałem się zwijać na nocleg (i prelekcję rano o 11) ale mój sobowtór widzę został i bawił się z wami dalej. p.s.: Do poniedziałku bolało mnie dupsko jak przywaliłem tańcząc kankana. :lol2: Edit: Co do spotkań to zgadzam się całkowicie. Nie ma czasu dla nikogo. O Chellu całkiem zapomniałem i to on mnie zgarnął na korytarzu. Tak to bym nawet go nie zauważył. ANtY'emu tylko rękę podałem jak siedzieli z Tomkiem i poleciałem dalej. Maximala widziałem w niedzielę jak wychodziłem z walizkami. No i Ranmus do mnie na fejsie napisał czy jestem na targach gdy już byłem na dworcu. Edit2: YXE był chyba całą sobotę i tyle samo co ja w niedzielę. No to go też widziałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie mam pojęcia czemu macie puszki z piwami bo nikogo na parkiecie z piwem nie pamiętam. Właśnie też o tych piwach gadaliśmy, bo nikt za cholerę nie pamięta skąd się wzięły. Bez tej fotki nawet bym sobie nie przypomniał, że w ogóle były. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Co ja robię na tym zdjęciu? Czemu wyglądam dobrze? Nie mam pojęcia czemu macie puszki z piwami bo nikogo na parkiecie z piwem nie pamiętam. Nie pamiętam żadnych grupówek, poza tą z Anchelem i facetem z Ubisoftu na ściance, a wtedy już mocno się upiłem. witam w klubie, też nie ogarniam tych piw xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Te fotki to photoszopka! Mamy już 2 dowody! Mnie nie było przy robieniu tych zdjęć i piwa nie było na parkiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Niestety mam na komórce więcej dowodów na fałszywość obu powyższych tez... Co do piwa - jestem niemal przekonany, że dostaliśmy je od dziewczyn, które z kolei dostały je od niejakiego Pavla z Czech, który przemycił je w plecaku. Ten sam Pavel stał się zresztą bohaterem wieczoru po tym jak, nie mogąc po pijaku znaleźć wyjścia z targów, postanowił przesadzić 2.5 metrowy mur i złamał nogę. Czy mówiłem już, że good times? Good times! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Szanuję threef sukinkocie, w końcu czyny a nie słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jeśli chodzi o spotkania GMCLANowe, to zazwyczaj było tak: widzimy się na wykładzie o GM, a potem na jakiś obiad i piwo i całe spotkanie, bo faktycznie inaczej to już każdy chce robić coś innego, ale głodni to wszyscy o tej samej porze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi