Jakim Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Cześć, robaczki! Po abstynencji od rzeczywistości wracam z nowym albumem, który zdecydowanie różni się od poprzednich (brzmieniem, motywami, koncepcjami). Więcej soczystych, sążnych, dziwnych i mocno @(#*$& brzmień, bez spójności stylistycznej: chaos. Zapraszam do odsłuchu: Jakim - Damaged Brain Tracklista: 01. (02:30) 02. (02:50) 03. (01:53) 04. (02:53) 05. (03:00) 06. (02:20) 07. (04:00) 08. (03:17) 09. (03:15) 10. (03:45) 11. (05:11) Okładka by szymonbik: Download: flac + 320kbps bandcamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 przesłuchałem na razie tylko po łebkach, bo dzień to nie pora na słuchanie takiej muzyki. o ile twój poprzedni album w ogóle mi się nie podobał, to ten zapowiada się naprawdę fajnie, podoba mi się dobór brzmień, zróżnicowanie i posmaki różnych gatunków, chociaż momentami master mi nie pasował, ale może takie było zamierzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Miło mi, przyznam, że poza wyjątkami, poprzedni album też mi się nie podoba :D. Wrzuciłem także album na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 btw. kojarzysz takiego kogoś jak Wrathu? miejscami ma podobny styl (albo mi się tak wydaje, bo nie jestem zbyt osłuchany w takiej muzyce), te zgliczowane kawałki mi się z nim skojarzyły (jest tu też parę moich starych rzeczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jasne, nawet pisał na moim profilu @ last.fm :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Bardzo fajnie. Przy większości utworów przyjemnie się bujałem. Najmniej chyba podoba mi się Depth, a za to Gleetch zostanie ze mną na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Jasne, nawet pisał na moim profilu @ last.fm jaki ten internet mały ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Noisezinmyheadz :thumbsup: cudo. Od razu skojarzyłem z power/rythimic noisowymi kawałkami, które słucham, tylko tutaj w wydaniu trochę bardziej ambientowym. , , itp artyści. Zabieram się do słuchania reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Sprawdzę, co mi podlinkowałeś, chętnie się douczę w tych klimatach :). Dzięki wszystkim za opinie! Spróbuję kiedyś wytłoczyć jakieś płytki (niskim nakładem) i porozdawać/powysyłać zainteresowanym. A za jakiś czas pewnie znowu uderzę z jakimś materiałem :). Nie wahajcie się rozsyłać dalej, jeżeli się podoba, hihi :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Uwielbiam te klimaty. Stworzyć muzykę z niestandardowych, niespodziewanych się przez nikogo dźwięków ale w taki sposób by słuchanie nie denerwowało i było komfortowe na dłuższą metę to prawdziwa dla mnie sztuka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi