Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W tym roku druga edycja w tych kategoriach, jako że z filmów/ trailerów zgłoszony był tylko jeden, kategorie zostają połączone. Głosujemy! Głosowanie trwa do: 11.04.15 do 23.59 Anty - Warlocks Bitwa pod Połonką - Propaganja Wojzax Czołg Krymski ANtY Piszcie na co głosowaliście, najlepiej z uzasadnieniem. @EDIT: Bitwa pod Połonką - 6 głosów Stalker ANtY'ego - 4 głosy Piraci Wojzaxa - 2 głosy Bitwa pod Połonką Propaganjy zostaje najlepszym filmem/ GIFem/ screenshotem 2014! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ANtY za "stalkera?". Aż mi się gierka przypomniała a mam gdzieś płytkę z 1części :3 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Propaganja za Bitwę, mnóstwo pracy i momentami naprawdę robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bitwa pod Połonką - mnóstwo ciężkiej pracy w którą włożył w to propa. Bezdyskusyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 stalker Antka, bardzo ładne i klimatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wojzax - Piraci. Nawet proponowałem, żeby zrobić we dwójkę z tego grę, ale jakoś Wojzax zrezygnował :P Może lepszego kompana znalazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bitwa pod Połonką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bitwa pod Połonką - doceniam włożone mnóstwo pracy i cieszę się, że Propaganja nie zwalnia tempa z pracami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bitwa pod Połonką, ze względu na ilość włożonej pracy w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Stalker ANtY'ego. Sorry ale mimo calej pracy wlozonej w bitwe, nie przemawia do mnie styl i sposob/jakosc montazu jaki wykonuje propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Stalker, bo styl Bitwy do mnie nie przemawia. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Piraci Wojzaxa. Ma swój specyficzny styl, który przypomina mi wiele starych dobrych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Stalker ANtY'ego. Sorry ale mimo calej pracy wlozonej w bitwe, nie przemawia do mnie styl i sposob/jakosc montazu jaki wykonuje propa. A mi się styl propy bardzo podoba i ma mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi