I am vader Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tura 1: szmalu vs Anty Temat: Tajemnica szmalu: Nie zdradzaj sekretów https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32070 Anty: Zagadkowe wiadomości https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32068 Głosowanie trwa do 2015-03-24 18:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 szmalu zrobił gówno. ANtY ma mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zazwyczaj staram się nie głosować blisko początku i czekać prawie do końca czasu, aby nie narzucać opinii organizatora na innych, ale straciłem już przez to kilka okazji do głosowania bo się zapomniałem. Zacznę od gry szmalu, Nie zdradzaj sekretów. Moje zdanie jest bazowane na wersji turniejowej, uploadowanej na czas. Gra nie ma dużo do zaoferowania i jest krótka, ale to nie jest szczególny problem, ponieważ obie gry są bardzo krótkie. Długość żadnej z gier nie będzie więc faktorem decydującym o moim głosie. To, co sprawiło mi problem to sterowanie w grze. Progress rozmowy jest pod LPM, Skakanie pod spacją, a poruszanie pod...no właśnie. Tu jest dziwnie. Pod WSAD porusza się postać i dobiega tak blisko prawej krawędzi, że jest to dla mnie niewygodne. Pod strzałkami porusza się kamerą. Co ciekawe trzymanie strzałki w prawo przesuwa gracza jeśli zaczyna się zbliżać do lewej krawędzi. Tak popychany gracz przechodzi przez ściany(nie dosłownie, wbija się w nie jednocześnie podskakując samoistnie do góry). W wersji turniejowej nie da się ukończyć gry, ale patrząc na tę drugą i tak wiele tam nie ma ze zgniataniem przeciwników. I tak dobrze, że wskakują na obiekty. Teraz gra Anty, Zagadkowe wiadomości: Cóż.. jak już mówiłem, długości nie biorę tu pod uwagę... Gra ma wydźwięk komiczny i taka jest. Mąż śmiesznie się skrada, muzyka pasuje, natomiast biorąc pod uwagę najbardziej podstawowy element, czyli WYKONANIE TEMATU, uważam, że Anty wykorzystał temat w sposób dużo kreatywniejszy niż szmalu i to jest główny powód dla którego mój głos idzie na jego grę. Mój głos jest na "Zagadkowe wiadomości" Anty'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Anty dobra graficzka, dobry pomysł i większy związek z tematem, ale ending rozczarowujący (a liczyłem na jakiś dobry panczlajn) i nie licząc grafiki pewnie robił grę pięć minut. Twór szmalu bardziej "growy" i w sumie chciałem na niego zagłosować, ale jednak głos na Antego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Hemem. AntY wygrywa wykonaniem. Dlatego głosuję na grę Zagadkowe wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Głos na Zagadkowe wiadomości. Gra jest bardziej grywalna i ma lepszą grafikę. W nie zdradzaj sekretów tylko przyciskasz strzałkę w lewo na początku i wygrywasz. Bez sensu jak dla mnie. Jeśli jednak trochę poczekasz, to zniknie z Twojego pola widzenia od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mój głos na Zagadkowe wiadomości które są zdecydowanie ciekawsze, zabawne i rzyciowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 szmalu zrobił gówno. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ANtY za muzykę i całkiem przyjemną grafikę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No głos leci na Antego, mimo mało wybuchowej końcówki to na początku śmiechłem gromko. W grze szmala nawet nie wiem o co chodzi, po chwili wyłączyłem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Szmalu - może słabo dopracowana, może mało się dzieje, ale fajnie mi się grało, a ANTY - cóż, fajna graficzka itp., ale spodziewałem się czegoś więcej. Gra byłaby fajna, gdyby działo się więcej. Np.: jeszcze jakiś level urozmaicony - pomysł na grę fajny, ale jak się okazało, że po tym jak dojdę do lapka gra się skończy to się zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Szmalu - może słabo dopracowana, może mało się dzieje, ale fajnie mi się grało, a ANTY - cóż, fajna graficzka itp., ale spodziewałem się czegoś więcej. Gra byłaby fajna, gdyby działo się więcej. Np.: jeszcze jakiś level urozmaicony - pomysł na grę fajny, ale jak się okazało, że po tym jak dojdę do lapka gra się skończy to się zawiodłem. Jeżeli to głos na grę Szmalu to sklaryfikuj to, abym miał pewność w trakcie podliczania głosów. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Głos na zagadkowe wiadomości ale szału nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jeżeli to głos na grę Szmalu to sklaryfikuj to, abym miał pewność w trakcie podliczania głosów. Z góry dziękuję.Sorry, rzeczywiście nie sprecyzowałem. Głos na Szmalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 szmalu vs Anty - PODSUMOWANIE W turze szmalu vs Anty, siłą większości głosów wygrywa gra Zagadkowe wiadomości autorstwa Anty! Anty Przechodzi do grupy 1/8 A[Tabela górna] szmalu Przechodzi do grupy 1/8 B1[Tabela dolna] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi