Sutikku Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Heej. Uznałem, że zamiast zakładać jakieś konta jednorazowego użytku na innych forach, spytam o pomoc na gmclanach. Więc. Od pewnej koleżanki smsy przychodzą mi po parę razy. Przełożyłem kartę do innego telefonu i problemu nie ma. Korzystam z Samsunga Galaxy Young. Telefon dawno, dawno temu rootowałem, to może być kwestia tego? Od nikogo innego nie zauważyłem tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może masz kilka aplikacji do odbierania SMS? Android tak może i wtedy tak się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Raczej odpada. Mam mało miejsca na telefonie i tak właściwie to mam tyllko Messengera, latareczkę i apke do zarządzania kartą pamięci (Link2sd). Przyjmuję, że problem jest z softem, bo na innym telefonie dobrze działa. Jak mogę wrócić do oryginalnego, aktualnego softa? Jak już pisałem kiedyś rootowałem, a to chyba jest związane z ingerencją w to, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jeszcze musisz powiedzieć co znaczy że 2 razy przychodzą? Masz 2 razy powiadomienie czy 2 te same wiadomości? Rootowanie nic ty nie namieszało. Chyba że złapałeś jakiegoś wirusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Sama wiadomość przychodzi kilkukrotnie. I nie ma tu żadnej zależności. Czasem 5, czasem 8. Czasem wiadomości sprzed paru godzin, przychodzą na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Od pewnej koleżanki smsy Ale z Ciebie 3F marny psycholog... Toż to on nie ma żadnego problemu, chce tylko udawać, że ma jakieś koleżanki i nawet z nimi smsuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kurde, wydało się ;/ Ale jak powiem, że kolega to na geja wypadnę, nie? No, a wracając do tematu. Ktoś wie co z tym zrobić? Lub miał ten problem? Może specjalna aplikacja, która takie coś niweluje, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Moja siostra ma to najtańsze gówno, ale działa Możesz zrobić Wipe systemu Chyba guzik ściszenia + włącznik przytrzymujesz lub dwa guziki (ew. poczytaj na necie) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Moja siostra mi to kupiła za własne zarobione pieniądze, nie sprawię jej przykrości i nie sprzedam XD Czy to na pewno pomoże, a przynajmniej jest tego duża szansa? Troszkę, taką ociupinkę, szkoda mi usuwać wszystkie dane z telefonu. Więc, zostawiłbym to jedną z tych ostateczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 to zrób backup i wipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 To może być uszkodzenie anteny i nie zwraca do stacji bazowej info, że sms przyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrow Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 kurcze, ja mam ten sam problem. tyle, że do mnie przychodzą smsy kilkukrotnie od różnych ludzi, z różnych sieci. ja mam telefon w Play. to chyba wina konkretnie mojego telefonu... :/ to bardzo irytujące. rekord to chyba jakieś 7 czy 8 smsów o tej samej treści pod rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 mi w ciągu godziny potrafiły przyjść 3 sms'y o dokładnie takiej samej treści (reklama) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tak wyszło, że zmieniałem numer i teraz jak mam nową kartę, to ten problem znikł. Ta karta była dość archaiczna jakby nie patrzeć, może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 w sumie ta, z kartami też bywają problemy, moja plusowa zawsze wypluwała error "niepoprawny telekod" np. przy próbie doładowania, musiałem mieć pośrednika w plusie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi