I am vader Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tura 1: Lechu4444 vs adam014 Temat: Przeciwieństwa Lechu4444: Memory-Przeciwieństwa https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32001 adam014: Inverted https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32000 Głosujecie jawnie poprzez wypowiedź w tym temacie. Czas na głosowanie kończy się 2015-03-03 o 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Głosuję jawnie na inverted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 zdecydowanie : Adam014: Inverted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tak w ogóle to kto jest uprawniony do głosowania? Uczestnicy turnieju, czy wręcz przeciwnie? A może jeszcze ktoś inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zasady bycia głosującym Osobami głosującymi są uczestnicy oraz użytkownicy którzy mają konto stworzone we wrześniu 2014 lub wcześniej. Czytamy regulamin :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No, ja głosuję na Inverted Adama. Troszkę skrycie, ale nadal jawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Inverted. Pomimo oklepanej mechaniki i kiepskiego poruszania to jednak wygrywa resztą dopracowanych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Głos na Inverted, zdecydowanie widać napracowanie :P W Memory mogłyby być zakodzone jakieś proste animacje, tego się spodziewałem po screenie ale po odpaleniu cały interface jest sztywny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Inverted. Są miłe smaczki jak np menu, gra może trochę się buguje(tzn postać) i parę elementów jest do dopracowania, jednakże zasługuje bardziej na zwycięstwo niż Memory. Tak naprawdę za pierwszym razem to jest zgadywanka, jest tylko jedna plansza, mogłoby być urozmaicenie o ilość przeciwieństw oraz obszar poszukiwań. I nigdzie nie ma jakie jest przeciwieństwo i trzeba się domyślać wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ja nie będę niestety oryginalny: Inverted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cóż, mój głos również idzie na Inverted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ja nie będę niestety oryginalny: Inverted. Dlaczego "niestety", osobiście też głosuje na Inverted, chyba mogę bo w końcu jestem uczestnikiem. :) Bardzo oryginalny pomysł tylko gra strasznie denerwuje szczególnie gdy chce się zebrać wszystkie monety, czy to w ogóle jest możliwe? Jutro na pewno przejdę całą, bo dziś to tylko do 3 planszy doszedłem. A tak właściwie to do kiedy trwa głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Głosowanie trwa 24h? Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Głosowanie trwa chyba 48h. Sam na siebie głosu nie oddam więc żeby nie być obojętnym oddaję głos na Memory. Co do waszych ocen na temat gry to wiem że ma kilka bugów ale dodając całkowity czas produkcji i planowania to wychodzi niecałe 25h. Gdybym mógł wykorzystać pełne 48 myślę że mechanika wyglądała by o wiele inaczej ;) Mimo wszystko dzięki za zagranie i ocenianie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Głosowanie trwa 24h? Tak? Czas na głosowanie kończy się 2015-03-03 o 22:00 Oj, Threef, Threef... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 również głos na adama (inverted) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Inverted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Memory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Inverted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Introverter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wstrzymuję się od głosu, który i tak nic nie zmieni - z resztą i tak już za późno. W sumie i tak teoretycznie głosowanie zakończyło się wczoraj o dziesiątej. I am vader nie zaktualizował jeszcze tabel ani nic oficjalnie nie ogłosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Bo robiłem swoją grę. Zaraz ją wrzucę, zaktualizuje wszystko i będzie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 adam014 vs Lechu4444 - PODSUMOWANIE W turze adam014 vs Lechu4444, siłą większości głosów wygrywa gra Inverted autorstwa adam014! adam014 Przechodzi do grupy 1/8 A[Tabela górna] Lechu4444 Przechodzi do grupy 1/8 B1[Tabela dolna] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi