exp Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 czyli do pierwotnej daty po prostu dodamy 7 dni? (22.05.2015 godz 20:00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Tura 4 Explosivo vs adam014 Temat: Najbardziej rasistowska gra Data rozpoczęcia: 2015-05-22 19:33 Data zakończenia: 2015-05-24 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 liczę na gry tak czarne, że ukradną mi klawiaturę powodzenia chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 tym razem to mnie dopadło widmo braku czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Temat kojarzy mi się z zapomnianą superprodukcją GMClanu o nazwie Nigatak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Explosivo wins by submission :) Nie mam czasu, weny i nie chce mi się pier***ić z tym tematem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 może po prostu ci, którym się odechciało uczciwie to przyznają i przestaną przeciągać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Yep, przydałoby się. Dam Wam jeszcze 4 dni na kontakt, bo to za długo zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 może po prostu ci, którym się odechciało uczciwie to przyznają i przestaną przeciągać? melduje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 coś tu się jeszcze dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 też melduje się, chcem pojedynków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To co z tym turniejem? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dobre pytanie, walczymy, nie walczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 No dobra, czyścimy ten śmietnik, krok po kroku. Po pierwsze, nie wiem czy PhariseuS w dalszym ciagu bedzie chcial sponsorowac nagrody po tej calej porazce, wiec jezeli ktos chce dalej grac tylko daltego ze 30 funtow moze mu sie przydac na piwero, lepiej jak sie zglosi na usuniecie z turnieju. Po drugie, Anty zrezygnował więc możemy przepchnąć szmalu vs Boad. Wiem, że Boad jest aktywny i chce brać udział, więc zobaczę czy będzie odzew od szmalu. Dam mu 4 dni na odpowiedź. Po trzecie, adam014 poddał się w Explosivo vs adam014 i trafia do 1/4B. Zapytam adama czy nadal chce brać udział, jeżeli odpowie, że nie albo nie odpowie do czasu aż jego przeciwnik zostaje wyłoniony, przegra z defaulta. Po czwarte, MaxGaming wydaje się być gotowy do gry, więc z Lechu4444 i Adriann'em postąpię tak samo jak ze szmalu. Po piąte, pierwszy od stuleci update tabeli. Po szóste z kriso99 vs cysior ta sama sytuacja co w dwóch innych: Jeden chce grać, a drugi się zapadł pod ziemię. Również 4 dni na odpowiedź. Zobaczmy co z tego wyjdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Żyję i mam się dobre, czekam na pojedynek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 i jest jakiś postęp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi