Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ojcom gmclanu może zakręcić się łza :) http://web.archive.org/web/20050524114005/...www.gmclan.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 http://web.archive.org/web/20030715231703/...gmclan.iglu.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na iglu jeszcze widzę malowane przeze mnie emotki były. Piękne czasy, stara ekipa. Najśmieszniejsze jest to, że ja też powróciłem do gamemakingu od jakiegoś czasu i dłubię sobie coś tam we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 gdyby nie przeklęty syndrom niewidzialnych łez to by mi łza kapneła. EDIT: Ranma jak stary wtedy byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 o boże jaki ja stary jestem czas umierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 EDIT: Ranma jak stary wtedy byłeś?Wtedy czyli kiedy? Jeśli chodzi o daty z pokazane w linku przez SLy, to na tamten dzień miałem 19 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Bigshark rip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak grubym trzeba być żeby się czymś takim jarać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jarać to się może dziecko głupią zabawką, a tutaj chodzi o wspominanie starych dobrych czasów. Co złego w tym widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi