Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie ujdzie, bo to nie serwis do hostowania plików. Dostajesz za to ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 w takie giercoki to ja z 10 lat temu napierdzielałem kiedy miałem jeszcze ochotę bić się z dziełami domorosłych projektantów, którzy sądzą, że wsadzenie 16 instancji jednej przeszkadzajki w jednym miejscu to doskonały sposób na wydłużenie czasu obcowania z tytułem a tak nie jest daję trzy gwiazdory za chęci 2 konta z podziałem na 2 party i ujdzie. :)dajże spokój ta gierczyna powinna ważyć góra 5 megabajtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jaja jak berety! Usunąłem muzykę i 2 MB ... LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 no fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jaja jak berety! Usunąłem muzykę i 2 MB ... LINK No kto by się spodziewał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 odpalam klikam ignore, po chwili to samo i się wyłącza nie da rady grac -> ocena 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie wiem co to, spróbuję do jutra naprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 przetłumacze Tobie, próbuje włączyć nieistniejący dźwięk, czy jakoś tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nowy link Wiem skapłem się przedchwilą xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 stary, usunięcie wszystkich dźwięków będzie zbyteczne, jeśli zostawisz puste bloczki, które miały je odtwarzać D: musisz je wszystkie usunąć, albo chociaż wyłączyć komunikat o błędzie, bo ten wyskakuje praktycznie non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 jak klikne strzałke w góre to wyskakuje podobny błąd, warto przed wypuszczeniem gry najpierw ja przetestować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Hah, nie ma to jak usunąć dźwięki, ale nie usunąć kodu który je odpala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dobra kolejny LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 teraz da się grać, ale są bugi i nie dociągnięcia, w drugim lewelu ja wyjde po prawej za mape na górnej platformie to sie resetuje. To coś co sie zbiera mogłoby mieć inny kolor i przydalbym sie jakis licznik z punktami i życiami. na pierwsza gre nie jest zle ale jest duzo nie dociągnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 miejsce pozostawione mamutowi stało puste! Togo nie zamierzał się poddać, i ruszył w niebezpieczną podróż... Togo: Kochanie! Moja figurka zniknęła! Ruszam w niebezpieczną podróż bez celu w przypadkowym kierunku! Żona: A sprawdzałeś, może wpadła za szafę?... Togo: PODRÓŻ, SUKO! No dobra. Odpaliłem grę i co widzę... podróż w czasie! Stara, dobra, dość kiepska platformówka, jakich niegdyś było pełno na GMClanie! Od razu poczułem się młodszy o kilka lat. Gram dalej i widzę, że mamy tutaj pełny serwis: - Wszędzie porozmieszczane bez sensu "bonusy", których nie da się NIE zebrać i które dają nam punktację, nie służącą do NICZEGO. Nota bene punktacja i tak nie jest w grze wyświetlana. - Bohater, który w powietrzu przebiera nogami i zaczepia się kończynami i palcami o ściany. W ogóle czemu on tak stoi w jednej pozycji, sparaliżowało go od pasa w górę czy co? - Wyjście, które nie wygląda jak wyjście. - Schizofreniczny poziom trudności. Pierwsze trzy plansze są bardzo łatwe, czwarta bardzo trudna (zwłaszcza ostatni przeciwnik, którego da się wyminąć tylko z pikselową dokładnością.) Na razie zniechęciłem się po bodajże sześciu planszach. Gra jest za trudna i irytująca, przeciwnicy (te ogromne naboje) są zbyt szybcy. Aha, i po co sterowanie wypisane jest pod pozycją "opcje", skoro i tak nie można go zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 zaczepia się kończynami i palcami o ściany to nie bug, to feature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 zapoznać się z maskami kolizji do następnego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Togo: Kochanie! Moja figurka zniknęła! Ruszam w niebezpieczną podróż bez celu w przypadkowym kierunku! Żona: A sprawdzałeś, może wpadła za szafę?... Togo: PODRÓŻ, SUKO! No dobra. Odpaliłem grę i co widzę... podróż w czasie! Stara, dobra, dość kiepska platformówka, jakich niegdyś było pełno na GMClanie! Od razu poczułem się młodszy o kilka lat. Gram dalej i widzę, że mamy tutaj pełny serwis: - Wszędzie porozmieszczane bez sensu "bonusy", których nie da się NIE zebrać i które dają nam punktację, nie służącą do NICZEGO. Nota bene punktacja i tak nie jest w grze wyświetlana. - Bohater, który w powietrzu przebiera nogami i zaczepia się kończynami i palcami o ściany. W ogóle czemu on tak stoi w jednej pozycji, sparaliżowało go od pasa w górę czy co? - Wyjście, które nie wygląda jak wyjście. - Schizofreniczny poziom trudności. Pierwsze trzy plansze są bardzo łatwe, czwarta bardzo trudna (zwłaszcza ostatni przeciwnik, którego da się wyminąć tylko z pikselową dokładnością.) Na razie zniechęciłem się po bodajże sześciu planszach. Gra jest za trudna i irytująca, przeciwnicy (te ogromne naboje) są zbyt szybcy. Aha, i po co sterowanie wypisane jest pod pozycją "opcje", skoro i tak nie można go zmienić? hehheh wiem że dużo błędów spowodowanych brakiem doświadczenia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi