Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No pocinam, pocinam :D Chociaż pół roku temu to grałem więcej... A pod koniec wakacji wysiedziałem przy nim 12h z przerwami na wc i obiad :D @Ignis, Nickolas - tak, to filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No. Właśnie mówiłem że to filmy ;x Ja w toribasha kiedyś grałem ale krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Chell rozwalił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Skoro panuje moda na 2 ekrany to ja też zainwestowałem. https://gmclan.org/up4385_6_pulpit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Taki troszke sredniawy efekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Chell Poustawiaj ikony bo bałagan masz :D. TheMarcQ W folderze różne pliki z pulpitu pewnie 150 ikon z pulpitu :D (Też tak czasem robię jak mam nową tapetę :D). Kolesie Po co wam dwa monitory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Bo na 1 można sobie dać gmclana a na 2 game makera i mamy profeszjonal studjo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 To i ja dam moje xD https://gmclan.org/uploader/539/pulpit_2monitory.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 A ja Wam nie pokaze 10 pulpitów ! mwamwamwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Fajna tapeta, huder! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 TheMarcQ W folderze różne pliki z pulpitu pewnie 150 ikon z pulpitu (Też tak czasem robię jak mam nową tapetę ) a tu cie zadziwie: tutaj tez mialem czystke i mam tam teraz tylko patche do wiedzmina i pare addonow do mojego dock'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 różne pliki z pulpitu Ja mam 4 takie foldery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jak zrobić 2 osobne pulpity na win7? Bo albo mi powiela ekran albo mam całość tylko na jednym monitorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Mój jest taki tylko trochę zamazany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jak ja nienawidze ludzi chcących za wszelką cenę pokazać jacy są czoko gangsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 @Chell yhym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Fajna tapeta, huder! No baaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jak zrobić 2 osobne pulpity na win7? Bo albo mi powiela ekran albo mam całość tylko na jednym monitorze. PPM>właściwości>pulpit>dostosuj pulpit>Sieć Web Dodajesz nową a adres to adres do obrazka na Twoim kompie. Upewniasz sie ze kwadrat zaznaczony zeby obrazek sie wyswietlil. Przeciagasz go na 2 ekran i najezdzasz na gorna krawedz ekranu zeby sie pasek pokazal. Na tym pasku klikasz powiekszenie na caly ekran. Ta-da! Masz inna tapete na drugim ekranie. Efekt uboczny: Brzydkie niebieskawe tlo za ikonkami. Ewentualnei uzyj jakiegos softa ktory zrobi to porzadnie bo Microshajz zrypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 jak ma radeona to ATI catalyst > displays menager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jak ja nienawidze ludzi chcących za wszelką cenę pokazać jacy są czoko gangsta To nie jest gang prawdziwy to jest po prostu gra GTA SAN ANDREAS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jak się nie ma odwagi wyjść na ulicę i kogoś pobić a się chce za wszelką cenę przyszpanować przy kumplach to sie gta pocina, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A co jest do szpanowania w graniu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ładna tapeta :) Przebija wszystkie inne loga zespołów na pulpitach ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 A ta tapeta z czegoś konkretnego czy takie random wyszperane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Zarąbisty pulpit, Marmot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 mój jest zarąbisty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi