Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie śmieję się, ja od 2 lat siedzę na forum o robieniu gier, nie mając o tym pojęcia i nie interesując się programowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Macie, pacany: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Niedawno po formacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Korodzik ostatnio rozwala mnie swoimi dowcipami. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 KP(kapitan pazur) to najlepsza gra wszechczasów :D EDIT: O lol, przeglądałem temat i chciałem coś odpowiedzieź a tu nie aktualna strona! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Korodzik ostatnio rozwala mnie swoimi dowcipami. : ) Dopiero po tym zerknąłem na pasek startu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Backspace: Ja tego nie czaje jak można mieć na jednym pulpicie Reksia i Czarodziejów i CoD 4: MW Topic: Full szpan, tapetka z najnowszego CDA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 GM Decompiler;/ Nie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 czemu nie dobrze, jak zapomni albo usunie OS projektu to musi z exeka zdekompilować <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 dokładnie, kiedyś był mój topic że go potrzebuje do dekompilacji mojego projektu. Nie każdy user z dekompilatorem to zuo wcielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 oto mój przepiękny pulpit: jak widzicie, nie trzeba ikonek żeby był śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Śliczna tapeta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Spryciula wszystko zakodował :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Disciples II ma genialny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Disciples 1 bardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja się ciągle nie mogę przyzwyczaić do tego wolnego zdobywania doświadczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuu Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 To TAKIE JAPOŃSKIE że mnie głowa by rozbolała po minucie patrzenia na ten pulpit. orly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Japońskie znaki mają to do siebie, że wyglądają jak czcionka zastępcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 bagno pls go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 tor = pedo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 bagno pls go ciekawe czemu nazwa użytkownika jest na czarno nono : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Posprzątałem :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No ja jeszcze nie posprzątałem ale zamierzam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Torrenty? Fuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Co widzisz złego w torrentach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nielegalne gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 A to dobre! Torrenty to nielegalne gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Jak i również programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi