Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A oto mój zaniedbany pulpit: Muszę obkuć rozkład dźwięków na gryfie więc... xD Nie lepiej się nauczyć pentatoniki C-dur, a potem ją przestawiać pod inne tonacje ;> ? Co prawda, to co dałeś, to nie jest pentatoniczna skala C-dur, ale tak jest dużo prościej i uniwersalniej ;P . Potem do tego nauczyć się znaleźć tryton lub pozostałe dźwięki z gamy i już pod jeden schemat będziesz robił różne skale ;p . Bo tak wkuwać to trochę nieporęcznie, bo będziesz znać C-dur, a pójdziesz na jam session i będziecie grać bluesa G-dur (nawet improwizować do kawałka Whisky Dżemu, bo w tej skali jest) i się wyłożysz :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ej spoko, mną się nie przejmuj. To sobie dałem tak, bo co mi szkodziło. Zawsze sobie jakoś kątem oka luknę niechcący i jakoś mi się coś zakoduje z tego. A skale to swoją drogą... :) Co do tapety: Ach. Przepiękny Gibsonik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wybacz admin za rozmiar screenshotu, ale ja mam naprawdę duży monitor Człowieku, z takim desktopem ja bym się pod ziemę zakopał :lol2: Ile lat do tyłu Ty żyjesz? To nawet rokiem 2000 nie pachnie, nie. To pachnie mi latami 1991 - 1995. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 @Gierek - Niesamowita tapeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To się nazywa porządeczek na pulpicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Taa, ale balagan na pasku zadan :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaden balagan - wlasnie wszystko pogrupowane, same najwazniejsze, najczesciej uzywane programy - pure order :) Poza tym, zasmiecony ikonkami pulpit muli system, a ikonki na pasku zadan nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 PsichiX wrzucił wszystkie pliki (zapewne było ich tysiące:P) do jednego folderu po czym ukrył je na pasku zadań pod ikoną Daemona xD ^_^ Nie chce mi sie wierzyć żeby programista miał taki porządek na pulpicie. :):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Damian: nigdy nie trzymam niczego na pulpicie bo to pierwszy cel atakow z sieci, wole miec je zachowane w odpowiednich miejscach pozornie niepogrupowanych folderow co by utrudnic robote hakierom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak sobie oglądam te wasze piękne, czyściutkie, posiadające ład i porządek, kolorowe pulpity. Czy ja jestem inny? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mam to samo, ale nie chcę wszystkich ikonek pokazywać :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 łoto mój pulpicik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://i40.tinypic.com/4lk1g5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A oto moje pudło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://img11.imageshack.us/my.php?image=skren.tif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 "ale ty zjechany jesteś" haha XD Kofel ######sty scren!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wzorem PsichiX'a, czysty pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Coś nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ol je! Porzadek i chowajacy sie pasek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Spodobała mi się ta tapetka z Win7. Kocham porządek!:D, jak jest bajzel to aż mi się odechciewa grać na kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a oto mój pulpit :D w miarę czysto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Bagno, a co ty pulpity jak rekawiczki zmieniasz :3 Ale jedno przyznam, kocham ta tapete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 New. A, IMO Kleju ma najładniejszą tapetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ol je! Porzadek i chowajacy sie pasek :) Nawet ikony boją się słynnej Lary Croft Nie mam jakieś specjalnej tapety, ale bynajmniej w miarę powszechny porządek. Szczególnie że jestem po formacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi