Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Cwaniak zrobił porządek na pulpicie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 http://www.gmclan.org/up2576_6_pooolpit.html :P Trochę syf się robi >:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 my little pulpit --> https://gmclan.org/uploader/2661/pulpet.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @Yoda: Co to za player nad paskiem narzędzi? I najważniejsze, czy okna mogą go przesłonić czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie przesłaniają, ale można go spuścić do traya :P JetAudio - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Cwaniak zrobił porządek na pulpicie. :] Ba, cały system przeinstalowałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ba, cały system przeinstalowałem. smile.gif A więc jednak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie przesłaniają, ale można go spuścić do traya :P JetAudio - polecam! A ma bajerki typu pobieranie informacji z internetu, grafika albumu itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To ja dołożę swojego pulpeta. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A ma bajerki typu pobieranie informacji z internetu, grafika albumu itd.? Co do neta chyba ma... wyświetla w takim wkurzającym okienku okładkę albumu xD ( tzn w superowym okienku ;> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Trzeba było na wstępie powiedzieć, że ten program jest wersjonowany i że najlepsze są płatne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale mi tam wersja free jak najbardziej wystarcza. I jest dość rozbudowana - btw sam nie wiedziałem że jest wersja płatna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 pulpit duzo na nim roznorakiego smiecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @Ranmus JetAudio rox ;) Używam od bardzo długiego czasu i działa bardzo dobrze. Szczerze mówiąc to sam nie wiedziałem, że ma wersję płatną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 To ja dołożę swojego pulpeta. . @Webzir: Na jakich serwerach grasz w CS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ekhm, na 'miejscowych' :D W każdym razie non steam, bo nie będę wydawał 50zł na takie szajstwo :P (grać muszę, bo u mnie tylko w to grają xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 www.adam014.lua.pl/screen.png Pulpit na laptopie - like a Ubuntu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mi to w ogóle nie przypomina Ubuntu, a pracuję na nim 2 lata :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie mogłem się powstrzymać. http://img176.imageshack.us/img176/3593/satangh0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 www.adam014.lua.pl/screen.png Pulpit na laptopie - like a Ubuntu xD To raczej bardziej przypomina Fluxbox'a :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A oto mój pulpit. :D Mój Pulpit!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 https://gmclan.org/uploader/682/Pulpit311.png Świeżutki pulpit z Windowsa 3.11 na laptopie.Ja widać,wygląda podobnie do 98-XP[nakładka CalmiraXP] EDIT: I to sie nazywa multiplatformowość xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Pulpecik ^^(po posprzątaniu :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie ma to jak GM7 scrackowany przez drXJ, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Skąd wiesz :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Taa, i przy okazji mamy numer do jakiejś jego koleżanki Asi :P Skąd wiesz :] ? Popatrzył na podpis pod ikonką, legalna zarejestrowana wersja ma trochę inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 -> Całkowicie ostateczna wersja pulpitu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Hej, wolnego co mnie tam obgadujecie na MIRCu :]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Vista B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Popatrzył na podpis pod ikonką, legalna zarejestrowana wersja ma trochę inny. Oj nie koniecznie ;p ktoś może przecież zmienić nazwę skrótu bo ma na kompie parę gm i chce je odróżniać i mieć oryginal;p oto różnica pomiędzy oryginałem a podróbką programu (prawie nikt nie zmienia ikony bo nie myśli o tym a niech wie że to jedyny sposób na sprawdzenie oryginał - fake ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi