Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jeżeli GIMP jeszcze miał jeszcze jakieś minimalistyczne IDE oraz wszystko w jednym okienku, to może bym się zastanowił raz jeszczeto może Gimpshop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 bez komentarza... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 @Ranmus: Będziesz tylko to ciągle wytykać ;p ? Mi też tego brakuje w GIMP, ale dużo łatwiej mi się obsługuje GIMP niż Photoshop. ty sie ciągle czepiasz że w mirc nie można zmienić kodowania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Mój pulpit :D Czyściutki :D KLIKNIJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Żałośnie żenująca wersja poprzedniej edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A umnie dupa a nie pulpit! Ten muj pulpit jest caly bialY!! Nie da sie tapety zmienic!! HELP!! Pisz że człowieku normalnie, bez powiększania liter. Teraz nie dam ci warna, ale dbaj o to, żeby twoja wypowiedz nie zawalała ludziom całego ekranu. Zresztą, mogłeś założyć nowy temat z tym pytaniem. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Moj ukochany pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Moje pulpiciątko :] PULPIT PASEK 'START' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 http://img225.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranuhq9.png A to mój Tux ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Wiesz, jeżeli GIMP jeszcze miał jeszcze jakieś minimalistyczne IDE oraz wszystko w jednym okienku, to może bym się zastanowił raz jeszcze czy aby nie poczuć masochizmu raz jeszcze... ale wolę tego nie przerabiać po raz n-ty. :P z tym jednym okienkiem to się zgodzę - mnie to też odstrasza i nawet nie próbuje tego programu - chociaż i bez tego wiem, że wcale zły nie jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Miało iść w jpg, ale coś nie wyraźnie wychodziło dlatego png... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Mój desktop: https://gmclan.org/up541_6_pulpit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Pulpiten :w00t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 kompletnie schamiałeś O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 :cool2: WTF?? :blink: przeszłeś na windowsa? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 WTF?? :blink: przeszłeś na windowsa? :oraczej wróciłem. linux to jednak syf, dobry na serwer, do dupy na desktop :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 :cool2: B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaraz się okaże, że każdy siedzi na Windowsie tylko wozili się bez sensu jacy to oni fani Linuxa nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Marmot, Globiż i cała wesoła kompania siedzą do dziś. Mnie zaczęło irytować, że nie mogę wykorzystywać więcej niż 5% sprzętu, bo nawet Soldat pod Wine nie chodził, o bardziej zaawansowanych grach nie wspominając. Poza tym, brak porządnego IDE RAD czy chociażby programu do obróbki grafiki (GIMP to syf :)) dość mocno doskwierał. Dlatego pozostaję sę sobie na Windzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaraz się okaże, że każdy siedzi na Windowsie tylko wozili się bez sensu jacy to oni fani Linuxa nie są.ciekawa teoria, ile nad tym myślałeś? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ...pokusa spamowania na tym forum jest jednak większa niż moje postanowienie o zniknięciu. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Marmot, Globiż i cała wesoła kompania siedzą do dziś. Mnie zaczęło irytować, że nie mogę wykorzystywać więcej niż 5% sprzętu, bo nawet Soldat pod Wine nie chodził, o bardziej zaawansowanych grach nie wspominając. Poza tym, brak porządnego IDE RAD czy chociażby programu do obróbki grafiki (GIMP to syf smile.gif) dość mocno doskwierał. Dlatego pozostaję sę sobie na Windzie. smile.gif Soldat bardzo dobrze działa pod Wine, nie rozumiem o co ci chodzi. A bardziej zaawansowane gry, które obecnie są w sprzedaży, to w dużej większości syf, który się nudzi po paru godzinach grania, mało jest teraz wydawanych na prawdę dobrych gier, a ze starszymi grami oraz minigrami, które lubię, Linux radzi sobie doskonale. Nie ma porządnego IDE RAD, przyznam. Ale co do tego, że GIMP to syf, to się nie zgodzę, bo to bardzo potężne narzędzie, tylko to kwestia gustu czy jednym odpowiada, czy nie odpowiada. Zresztą, jak nawet, wolę posiadać trochę uboższego, darmowego i legalnego GIMPa, niż kosztującego spiraconego Photoshopa, którego możliwości i tak bym nigdy nie wykorzystał, bo grafikiem nie jestem, a GIMPa używam tylko do obróbki zdjęć, w czym sprawdza się doskonale. Co do pulpitu: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 po pierwsze, Wine to syf, który z każdą wersją działa inaczej. najlepsze jest to, że niektóre programy i gry działają na starych wersjach, a na nowych nawet się nie chcą włączyć i na dodatek na różnych distrach wszystko z Wine działa inaczej po drugie, najnowsze gry to i może są w większości gówna, ale zdarzają się perełki, których już Wine nie pociągnie (a Cedega to taki sam syf). poza tym kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nie tylko wine jest na swiecie. Juz wole win98 emulowac na wmvare ;] http://www.netzip.com.pl/~firemark/down/firemark/print.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 @Firemark: Żadna obecnie wirtualna maszyna nie ma normalnego wsparcia akceleracji 3D, więc Kamrat musiałby zapomnieć o Soldacie i Fable. ;) @Kamrat: Widzę na twoim pulpicie XNA. Jeżeli nie masz zamiaru tworzyć gier pod xbox 360, to możesz zamiast niego użyć jakiegoś silnika wyższego poziomu. Truevision 3D moim faworytem, ale mogę polecić darmowe Revolution3D (chyba, że w TV3D wersji free nie będzie przeszkadzać Ci będzie watermark w rogu okienka). Pamiętaj, że XNA wymaga zainstalowania dodatkowego runtime na komputerze klienckim, więc się robi nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi