Morro Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ja tutaj mam w ogóle jakiś port z japońskiej wersji, bo na dany moment tylko taki można było White 'kupić'. Więc nazwy są dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kiedys bylem nuzlockerem i zostalo mi po tym to, ze kazdego pokemona nazywam po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mission accomplished! Pony ikony na miejscu. Pierwszy screen pokazuje jak mam na codzień, a na drugim wywaliłem ikonki na wierzch żeby zobaczyć je w pełnej okazałości: Muszę jeszcze przerobić ikonę netbeans, bo ta znaleziona w necie ssie. E: I przy okazji poczytuję sobie my little Dashie E2: netbeans zrobione. Zamknąłem derpy w pudełku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Temat reborn? :) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 woow, tramur, programujesz, to takie niespotykane na tym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tibia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 woow, tramur, programujesz, to takie niespotykane na tym forum! woow, Chell, robisz grę, to takie niespotykane na tym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nie wywaliłem okienka z projektem na 1/4 ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nie wywaliłem okienka z projektem na 1/4 ekranu Dobrze, to następnym razem pomyślę o Tobie i zminimalizuję okienko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tibia Nie martw się, wytrzasnę jakiegoś Pentiuma to i ty sobie pograsz :thumbsup: Gra jest fajna (chociaż sporo botów, noobów i wszystkiego przez co traci na fajności) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nie lubię Tibii, sam w nią grałem tryliony wiosen temu. Gra jest zwyczajnie zbyt prosta i... no po prostu kiepska. Nasz GM jest w stanie zrobić niebo lepsze MMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Gra jest fajna (chociaż sporo botów, noobów i wszystkiego przez co traci na fajności) 100% safe and free tibia bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Rozumiem "żaluzje" :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nie lubię Tibii, sam w nią grałem tryliony wiosen temu. wiek 13 ;d Gra jest zwyczajnie zbyt prosta i... no po prostu kiepska. Nasz GM jest w stanie zrobić niebo lepsze MMO. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tibia jest ######sta, ba, wyprzedziła rynek MMORPGów o kilka lat :P . Nie mam pojęcia jak wygląda najnowszy klient, ale piątka czy tam szóstka miażdżyły. Na pewno nie była to gra prosta. I nikt w GMie jej nie odtworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tibia jest ######sta, ma tylko dwie wielkie wady - po pierwsze w każdym widzisz PKera i czujesz sie jakby to byla gra ty vs świat, po drugie nie ma klimatu prawdziwego RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 To jest bardzo proste, wbijasz 8 level, wychodzisz na taką wyspę zwaną "Mainland", tam jest klimat RPG itd. Szkoda, że Cipsoft nie wie jak ulepszyć Tibię, bo wprowadzają takie patche, że aż płakać się chce Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Pokaż mi jedno miejsce na mainlandzie gdzie jest klimat rpg Role playing game nie polega na "fri itanz plax" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jak na tym nie polega to dlaczego w to badziewie grasz ? Nowa tibia to nie to samo co stara :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 w zadnym mmo nie ma klimatu rpg, nawet w GW jest biednie w porownaniu do single story rpgow, ale to n na tym polega chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Pokaż mi jedno miejsce na mainlandzie gdzie jest klimat rpg Role playing game nie polega na "fri itanz plax" Chociażby Questy, ale te Questy z prawdziwego zdarzenia, a nie "idź do skrzynki" Ten o tym, że Krasnolud obrabował bank, a ty jako potężny wojownik musisz odzyskać skradzione złoto Klimat tajemnic w Tibii - Nieodkryty do tej pory kod 469 i 71 ksiąg (?) zapisanych tym językiem I tak dalej, zagadek, tajemnic jest sporo, dlatego Tibia według mnie to najlepsza gra MMO. Bo zasadniczo jest sporo rzeczy ciągle do odkrycia Niestety, jak tu napisał Wojo - Stara Tibia to nie to samo co nowa. Cipsoft już ją chrzani, dodał offline training itd. Jedyne co można zrobić to zebrać kilkunastu ludzi, wziąć Open Source'owe zabawki i rozwijać nową "Tibię", ale to trzeba chcieć Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No niestety - jak ja mam chęci to robię ale w 90% moich przypadkach pracę mi ktoś przerywa i z czasem chęci się końcą :( ( Dlatego nie potrafię się nauczyć c++ !!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 *screen* AAAAA KURISU?! Skąd wytrzasnąłeś ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 AAAAA KURISU?! Skąd wytrzasnąłeś ;o Z Wallbase.cc :) Steins;Gate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 inb4 tez masz tapete z lefta/kopiujesz chell ? To pulpit prawdziwego miszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi