I am vader Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kogoś kto się nazywa Pistoletov spodziewałbym się z zakoltunioną brodą i podkrążonymi oczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Próbowałem dokładnie tak jak pisałeś. Jednak poległem. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jeśli ja dałem radę zrobić coś brodo i oko podobnego w 2 minuty, to czemu miałbyś nie dać rady ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Podobne trochę do mojego Flying Cube :) Zresztą wszystkie gry Flappy birdowe są podobne do siebie :D Swoją drogą od kilku dni pracuję nad Drunken Rat, jakieś fatum na alkoholowe gry czy co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Rzecz w tym, że w Flying Cube lata się jak w Flappy Bird, a w Pistoletovie nie. W mojej grze latasz sinusoidalnie i klikając w ekran zmieniasz kierunek lotu. Co do alkoholu, hm.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Rzecz w tym, że w Flying Cube lata się jak w Flappy Bird, a w Pistoletovie nie. W mojej grze latasz sinusoidalnie i klikając w ekran zmieniasz kierunek lotu. Co do alkoholu, hm.... :P Tak jak w Drunken Rat w takim razie, tylko widok z góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dwie gry w których lata się tak samo z Drunken w nazwie. Wat. :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dwie gry w których lata się tak samo z Drunken w nazwie. Wat. :X Nom... w DR jest tylko ta różnica, że ten standardowy kierunek co jakiś czas się zmienia, czasami ciągnie szczura na lewo, czasami na prawo i trzeba odpowiednio korygować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Rzecz w tym, że w Flying Cube lata się jak w Flappy Bird, a w Pistoletovie nie. W mojej grze latasz sinusoidalnie i klikając w ekran zmieniasz kierunek lotu. tylko winny sie tumaczy, ukradueś to sie przyznaj <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Przyznaję się. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 tylko winny sie tumaczy i wyjątek potwierdza regułę pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ######oza <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Oczywiście nes musi być xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 No tak jakoś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nes to to nie jest, moze snes, ale nie nes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 To jest NES. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 NES obsługuje 3-kolorowe sprite'y. Paleta NES. Wykonanie SNES. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Akurat bredzisz I am vader co do tych kolorow (sry, nie przeczytalem ze chodzi o sprity), co nie zmienia faktu, ze te wszystkie gierki Znikasow i Jaklubow wygladaja jak SNES, nizeli jak NES. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Chodziło o przelatującą konsolę pośród asteroid na początku gifa, ślepaki xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Chodziło o przelatującą konsolę pośród asteroid na początku gifa, ślepaki xDDDDD Cieszę się, że nie ma już tego tematu o forumowych failach i ciętych ripostach bo bym tam trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 A tak w ogóle to kiedy ta giera wyjdzie na świat ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Październik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No to pozostaje czekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pistoletov został wydany na Google Play! HEHEPOBIERZCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 nejn wiedziałem, że to uzjel też robił anyways, sciagnalem i wystawiłem piąteczkę grafa jest spoko, gameplay do mnie nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 CIEMNIE INTERESY. Dzięki. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No własnie wbilem na gmclan i zobaczylem twoją giere! Nawet kolegom z klasy sie ona podoba! Ale te reklamy wstawić musialeś co !?! Ale i tak masz 5 gwiazdek :D A tak w ogóle to gra powinna wyjść w październiku a nie w listopadzie kolego ^_^¦¦¦ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Pograłem i całkiem spoko twist na Flappy Birda. Przyjemnie się gra. Będzie co w metrze klikać. :) Przeszkadzały mi trzy rzeczy: - Mało jasna jest ta mechanika z powerupem, jak na grę typu pick up & play. Brakuje też jakiegoś timera ile mi jeszcze zostało czasu. Może ten pasek powera powinien stopniowo zanikać? - Grafa jest trochę za mało kontrastowa. Grając w jasnym świetle musiałem się bardzo skupiać, żeby odróżnić tło od przeszkód i statku. Weź poprawkę, że to mobile i podbij nieco czytelność. - Nie wiem po co zbieramy tych astronautów i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ok, dzięki za feedback. Astronautów itd. za dodatkowe punkty, nie trzeba jednak, to tylko dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi