Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zawsze warto próbować, c'nie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Rzadko dostaję emaile zaczynające się od Szanowny Panie, :smartass: Trzeba zacząć zbierać materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ło, to ja chyba w tym roku będę wyjątkowo z drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 W piątek ZTG będzie miało swoje własne oficjalne before party, które zostanie zapamiętane na krótko przez wszystkich uczestników - wątpię by którykolwiek z prelegentów w sobotę był trzeźwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 A potem chyba jest jeszcze jakieś oficjalne party PGA? Muszę zacząć ostro trenować wątrobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 W piątek ZTG będzie miało swoje własne oficjalne before party, które zostanie zapamiętane na krótko przez wszystkich uczestników - wątpię by którykolwiek z prelegentów w sobotę był trzeźwy. Czy ja mogę w tym roku dostać moją piątkową VIPowską wejściówkę którą w poprzednich dwóch latach dostałem w sobotę, jak już była mi do niczego potrzebna, a zapomniano mi o niej powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tak długo jak zostaniesz prelegentem. Z moich 3 wykładów 2 zostały już odrzucone więc jest 1 vs 130... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Przyjadę jak mi Nikas jakiś gadżet tophatowy przygotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ja bym wołał o rekwizyt z Drunken Pistoletova, najlepiej w formie whiskacza litrowego, ale jak chcesz jakiegoś papierowego propa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Przyjadę jak mi Nikas jakiś gadżet tophatowy przygotuje O! Ktoś kogo chcę poznać! Dawaj! Dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 żebym jeszcze ja cię chciał poznać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 REKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 get played #quickscope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No to foch. Znów będę musiał znosić gnyska. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 A że nie będę miał wykładu to znosić dodatkowo 45 minut dłużej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wykłady wciąż są referowane przez radę. Wszystko powinno się wyjaśnić do 30 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 żebym jeszcze ja cię chciał poznać :/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Z tego co się orientuję z listy tutaj piszących (TeeGee, Threef, gnysek) 1 wykład przeszedł radę poza wykładem TG. Ale wciąż nie wiem który i co z drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Threef pisał, ze dostał mejla tydzień temu we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Tak, dostałem maila i jestem w trakcie przygotowania prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na liście rezerwowej z oceną 4.0 w nie wiem jakiej skali (mam nadzieję, że 1-5 a nie 1-10...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 może to skala procentowa, 0-100 : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Teraz to mi dojebałeś ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 oj, żartuję przecież :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na liście rezerwowej z oceną 4.0 w nie wiem jakiej skali (mam nadzieję, że 1-5 a nie 1-10...). A na pierwszej pozycji Łukasz Grodzki. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Skala jest 1-6 :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Anyway jest już pełny program 83 wykłady, enjoy: http://ztg.pl/program/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kogo obchodzi program! Sos robi afterparty połączone z Game Jamem w wynajętym tramwaju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Właśnie - ktoś z Was zamierza być? Bo ja jeszcze niezdecydowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi