Fanotherpg Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Gdzie: Poznań Kiedy: 25-26 Października Co to: Od lat największa otwarta konferencja Gamedevowa w Europie Środkowo-Wschodniej (~2000 uczestników) z najbogatszym programem (~50 prelegentów) staje się jeszcze większa! Co specjalnego w tym roku: 1) Cena to zaledwie wejściówka na PGA (17 złotych) 2) Znowu przy PGA więc można połączyć przyjemne z pożytecznym (ZTG i Targi/standy indie/konkurs The Jam) 3) Prelegenci z Polskiego i Światowego gamedevu - Indie, AAA, Mobile, Casual a także media i Reiner Knizia (twórca ponad 600 gier) 4) Jeszcze przez miesiąc (do 10 września) mamy otwarty program konferencyjny więc każdy zainteresowany może zgłosić swój wykład - http://ztg.pl/zgloszenia-prelegentow/ Jakiekolwiek pytania? Piszcie. http://ztg.pl https://www.facebook.com/ztgpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nocleg trzeba sobie samemu zalatwic, czy bedzie cos na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Są darmowe noclegownie, i ludzie ze zjazdu też tam będą, ale jakotakiego noclegu załatwionego to raczej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 W takim razie mam jakies 75% szans na to, ze przyjade Jestem ciekaw, jak to jest brac udzial w takim evencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Kto stąd się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ja jak mi sie uda to tez postaram sie byc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To ja od razu powiem że nie idę wieczorami na piwo z GMClanem (co innego na lunch). Teraz będzie zbyt dużo osób z którymi i tak muszę się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Postaram się przyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak ANtY i TeeGee pojadą to ja też. No i będę z Jakimem jak nie będzie miał sesji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak przyjadę to od razu zaznaczam, że idę wieczorem się najebać wódą z innymi "nerdami" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak przyjadę to od razu zaznaczam, że idę wieczorem się najebać wódą z innymi "nerdami" :P xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak przyjadę to od razu zaznaczam, że idę wieczorem się najebać wódą z innymi "nerdami" :P Dobra, jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja też idę pić, ale nie z wami. Trzeba się bardziej socjalizować. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czemu to zawsze jest tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak ANtY i TeeGee pojadą to ja też. No i będę z Jakimem jak nie będzie miał sesji. Ja jadę. Nawet jakiś wykład mam mieć czy panel, czy inne coś :). Jak przyjadę to od razu zaznaczam, że idę wieczorem się najebać wódą z innymi "nerdami" tongue2.gif Dobra, jadę. Brzmi jak plan. I właściwy zespół ekspertów do jego realizacji :D. Ja też idę pić, ale nie z wami. Trzeba się bardziej socjalizować. :P A z kim się bardziej zsocjalizujesz niż z nami (nie odpowiadaj!)? Choć tak naprawdę pewnie będzie jakaś duża impreza ze wszystkimi ludźmi w jednym miejscu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Choć tak naprawdę pewnie będzie jakaś duża impreza w jednym miejscu. Jeżeli tak będzie to też się tam powinienem automatycznie znaleźć. Chociaż jeszcze w Poznaniu "Prawdziwej Polskiej GameDevowej™" imprezy nie widziałem. Spokojnie, jeszcze się zobaczymy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja powinienem mieć wykład, jeśli mnie Fano nie wystawi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja miałem propozycję wykładu ale nic z tym nie zrobiłem, jakoś jeszcze to chyba nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Prelekcja / prezentacja to bardzo fajna sprawa, o ile ma się o czym mówić i czym zaciekawić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzięki kapitanie oczywisty. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Każdy może zgłosić wykład i Nikas dasz radę wierze w Ciebie. @gnysek nie ja decyduje o wykładach jest rada programowa, do której po części jeden z tu obecnych należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 widze ze strasznie Ci sie znudzilo pisanie tej samej sciany tekstu z malymi poprawkami, fano ;p Jak co roku nie wiem czy bede, byc moze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 @I am vader nie do końca zczaiłem o co chodzi, ale formułka postu, od lat niezmienna jest nawiązaniem do dawnych lat zanim Indie było modne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ech, organizowałem 3 ZTG, a na 7. być może nawet nie bedę miał wykładu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mamy 3 wolne miejsca w centrum Poznania za 90zł. Kontakt do mnie. O zgłoszeniach nie decyduje kolejność, a to kogo bardziej lubię. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wn3ku Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Threef genialnie to napisałeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 @I am vader nie do końca zczaiłem o co chodzi, ale formułka postu, od lat niezmienna jest nawiązaniem do dawnych lat zanim Indie było modne. ;) Co roku pisałeś ogromne, oficjalne i profesjonalne ściany tekstu z zaproszeniami. :P To taki żarcik, że Ci się znudziło pisanie tej samej formułki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dobra, już nie musicie mnie tak namawiać, będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Wait a sec... Ta rada programowa oznacza że to TeeGee decyduje czy ja wygłoszę prelekcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Oni wszyscy. Dla tego ja też wciaż nie mam odpowiedzi i chyba już się nie załapię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi