kriso99 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 cześć, bawił sie ktoś z was fizyką w gm:s, chodzi mi konkretnie o fixtures oraz bind. Chciałbym stworzyć stickmana który będzie upadał zgodnie z prawami fizyki. Pomóżcie mi, próbowałem, ale nic mi nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Bawiłem się. Działa. http://cloud-2.steampowered.com/ugc/720868...A6E5153EDB88A0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Tutoriale z fizyką są chyba dołączone do GM:S w demo i tutorials... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 z tym że żaden nie pokazuje w jaki sposób połączyć np rece, nogi, głowe z tułowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 do tego w Box2D sluza Revolute Joints. Jesli GM:S udostepnia je z kodu, to obsluga jest prosta - tworzysz RJ, podajesz mu jakie obiekty laczyc, w jakich originach cial, jakie limity rotacji wzglednej i ragdoll bangla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi