maciusiowo1 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Tytuł: Auta Gatunek: wyścigówka Opis: To było pierwsze co mi przyszło sensownego w czasie pracy z GM-em :D . Fabuła jest prosta - dotrzeć do kratki przez kolegą omijając różne przeszkody. Download:GM-CLAN Rozmiar pliku: 8,94 MB Autorzy: Programowanie: Maciej A. Fabuła: Maciej A. Grafika: Maciej A. (Wcześcniej Game-Maker). Muzyka: Game-Maker, internet Screeny: Poziom 1 Poziom 2 Pytanie: Mam otóż taką sprawę - założyłem się z kolegą że prędzej wyłączą muzykę niż ktoś wciśnie Num 9. Proszę podczas oceniania wybrać co najwięcej na klawiaturze numerycznej wybieraliście podczas gry w Auta: Num 7 Num 8 Num 9 Dziękuję za małą uwagę i zapraszam do mówienia co w grze wam się nie podoba :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 gra ogólnie fajna podoba mi się chodź szkoda że grafika nie twoja :/ Po 20 razu jak nie mogłem wjechać w finish na 2 planszy zrezygnowałem. Daje 6/10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Pomysł nawet może być fajny :) Szkoda ze opjazdy nie obracaja sie w tym kierunku w ktorym jada :) i mam pytanie czy grafika jest twoja? :) Jezeli nie to proponuje zebys zrobil wlasna i zamiast hamburgerow daj jakas trampoline :D albo cos kosmicznego :P EDIT: Aha i ocena 6/10 :P tak jak wyzej 2 lvl 10 razy i wylaczylem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 1.Dopracuj menu, pojazd może wyjechać poza plansze. 2.Hamburder da się go przejechać i wyjechać poza planszę. 3.Obracanie autek :P Pozatym pomysł całkiem fajny. Ocena: 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No, teraz jest ulepszona wersja demo. Zawiera 7 poziomów. Jeszcze dzisiaj bedzie 13. Aby pobrać, ten sam link. Wszystkie błedy wykadrowane :) . Czekam na kolejne błędy i oceny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Popracuj nad trampoliną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Popracuj nad trampoliną :P Coś tam wykombinuje. Na razie jest puszka z paliwem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 0/10.. zrobinona na klockach, slaba grafa.. imo nie powinno sie juz na gmclan wrzucac gierek rodem "z tutoriala", bo to nie ma sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Całkiem ciekawa gra, mimo tej tragicznej grafiki i beznadziejych dźwięków. Popracuj jeszcze nad obracaniem autek, poza tym (wiem, że to demo) ale po ostatniej planszy wyświetla się błąd, że nie ma więcej pokoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dodaj klocku z krzyżykami Deph np. 999 :) tak, aby w ostatniej misji samochód mogło przejechać nad nimi a nie pod :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Najnowsza wersja - 13 poziomów dostępna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 @LitteFish: Jak zwykle twoje słowa nikogo nie wzruszają więc skończ te bezsensowne gatki... Chcesz porządnych gier? Zagraj w GTA 4 (choć jeszcze w produkcji jest :P)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Mnie tam sie podoba. Zrob wersje dla singla, jak cos to moge pomoc i dodaj jakies tlo bo troche nie mrawe jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 1 Możesz coś zrobić z tymi detonatorami żeby wtedy kiedy się je łapie to mogły by wyruwnywać się do siatki. 2 Zdecydowanie popraw grafę. 3 Dorób licznik wygranych. Bugów nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 licznik wygranej własnie chiałem zrobić w ostatecznej wersji. Wszystkie dodtaki zostaną umieszczone w ciągu 1-3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 rotfl. gta to szajs, a ja nie nosze gatek tylko bokserki.. ciebie wzruszac nie musza - tylko powiedzialem, ze gry typu "dojedz do mety" sa juz maksymalnie nudne, a SZCZEGOLNIE te z beznadziejna oprawa av. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No coz to twoje zdanie. Gfx mozna by poprawic menu zrobic lepsze (Bo to jest, jakies takie, beznadziejne :P) Zaraz zrobie przyklad na dosc fajne menu :) EDIT: https://gmclan.org/up1072_11_example_menu.html Wiem ze przykladzik nie do konca idealny, ale w sumie to moze byc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Każdy ma własne zdanie i trzeba to uszanować, tylko, że Shaq się spodziewa na GMCLAN gier typu Gothic II :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Shaq? A nie czasem LIttleFish? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 czasem LittleFish, a czasem shaq.. zobacz sobie historie nazw.. btw. rownie dobrze moglbym sie przyczepic, bo mam na imie Grzesiek _-_ btw shaq poprostu spodziewa sie tego, ze ludzie z krytyka podejda rowniez do wlasnej pracy.. i ocenia sami, czy warto wrzucac na net cos bezwartosciowego xD https://gmclan.org/up170_5_maciusiowo1.html slyszales moze o czyms takim jak ortografia maciusiowo =DD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 co do gry to moglbys faktycznie ulepszyc grafike ale bardzo fajnie ulozone niektore pozimy :D jednak proste troche za proste :( a gre przeszedlem cala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A jak wam sie podoba moj przyklad menu :P https://gmclan.org/up1072_11_example_menu.html W sam raz do gry maciusiowa pierwszego (tak to sie odmienia?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Dobry przykład menu, na pweno skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dziwny trend na wciskanie linkow do pierwszych lepszych tematow. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 pomysł ciekawy tylko zmien chociaz sprity autek, i moze zmien troche silnik, niech chamują tak wiesz, realistyczniej i takie bajerki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Przeszedłem całe i wyświetlił się komunikat: Error... moving to next room after the last room Aby temu zapobiec użyj klocka if next room exists (czy jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 @UP W moim przykladzie menu jest uzyty klocek :P Sprawdza czy kolejn room istnieje. Jesli tak to cie tam przenosi a jesli nie to wyswietla info :) Mozesz tego uzyc do twojej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hmm... pomysł i grafika nawet całkiem fajna, tylko... czemu nie ściga sięz komputerem? -_- . Ocena: 6/10 (jak wszyscy :P ) P.S heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 No nie najciekawsze, a tą gre kilka miesięcy temu widziałem. Coś się zmieniło? Bo nie widze :P Wiesz, gimp nie gryzie, postaraj sie z grafiką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 no wiesz, Jak zobaczyłem ""Mój, odświeżony kotlet"" to się zdziwiłem. Może jedank wznowie prace??? Zobaczymy co przyniesie jutro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi