Xedom Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kilka tygodni temu w mieście Coleford pewna osoba została zamordowana przez nieznanego sprawcę. Ciało zostało odnalezione na pobliskim wysypisku. Sekcja zwłok wykazała, że w momencie śmierci ofiara miała w ciele bardzo niewiele krwi. Policja zawiesiła sprawę ze względu na nieodnalezienie żadnych dowodów. Najlepszy lokalny detektyw, Philip Spencer, został wezwany przez rodzinę ofiary. Autorzy:Programowanie - Kacper "kacperski1" Herchel, Maciej "MacronCPP" Ziółkowski Grafika - Weronika "Orisagi" Grabowska Muzyka - Kevin MacLeod (incompetech.com) Celem gry jest odkrycie, kto jest mordercą, a także jakiego w jakim miejscu i z użyciem jakiego narzędzia zostało popełnione zabójstwo. Należy mieć na uwadze, że zabójca z oczywistych względów zawsze kłamie, reszty powinniście się domyślić :)Pobierz (Windows, 21.4MB) Screenshoty:Screenshot #1Screenshot #2 Gra stworzona na Ludum Dare 29 Jam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Babka tak ni z gruchy ni z pietruchy z kotem na rękach w zamglonym parku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zamiast "plaZa" powinno być beach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zamiast "plaZa" powinno być beach. Uśmiałem się, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zamiast "plaZa" powinno być beach. Nie jestem pewien czy zdajesz sobie sprawę, co oznacza w angielskim słowo "plaza". Nie, nie chodzi o plażę ;) Dla ułatwienia - Google Translate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 deptak po polskiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Oj sorki, nie wiedziałem. Jakoś tak podejrzanie mi to brzmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 swoją drogą cemetery, nie cementery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A to już dawno poprawione, ale screenshotów nie zmieniałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi