jabools Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam. Mam problem z GM:S. Przy próbie zaladowania jakiegokolwiek projektu (może to być nawet projekt z pustym roomem) na Creating Backup, GM łapie freeze a odwiesza się po ok. minucie. W supporcie napisali mi, że to problem z moim systemem, no i to prawda. Parę dni wcześniej wszystko działało, później zaczął się problem z AssetCompilerem, później z GDI+ i poprzestalo na tym freezie. Moze mi ktoś powiedzieć, z czego korzysta GM, co przeinstalowac (bo wszystko mam aktualne)? Nie można w tym normalnie pracować. Nie zmienialem sprzętu ani nie instalowalem żadnego większego oprogramowania. System operacyjny Windows 8.1. Dzięki z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja mam z GMS problem z zamykaniem. Muszę ubijać proces, pewnie coś w update skopali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabools Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Czyli loteria - albo działa albo nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Trochę tak. Dzisiaj pytałem o IDE w C# i w maju mają podać termin bety. Więc strzelam beta w czerwcu/lipcu, pełna we wrześniu najwcześniej. Do tego czasu sie będzie wieszać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabools Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ogólnie z tym creating backup freezem sobie poradziłem (instalator się też wieszał, tym razem go zostawiłem i śmiga). Ale mi wyrzuca błędy przy zasobach: Writing Chunk... SPRT Error :: Unable to write resource spr_Player_Head Tak przy każdym, jako przykład dałem sprajty. I po tym wywala mi error GDI+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wyczyść cache asset compilera (miotełka na górnej belce). Wyglaada na jakies problemy uprawnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabools Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Czyszczenie cache nic nie dało. Właśnie tak samo myślałem, że coś z uprawnieniami może być nie tak. Próbowałem przerzucać wszystko na inną partycję (nie systemową) i wciąż nie pykało. Zobaczę na wbudowanym koncie admina, może tam da radę. E: Problem rozwiązany - wymagana była czysta instalacja sterownika do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi