propaganja Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 nono :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 paged Ice Mistress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Co profeska. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Talie ma za wąską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Talie ma za wąską. maniek, pls nie ma czegoś takiego jak za wąska talia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Talie ma za wąską. Czy chciałeś powiedzieć, że kobieta która z rąk ciska lodem, ma nienaturalnie wąską talię przez co jest trochę nierealna? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kobiety nie istnieją, obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Czy chciałeś powiedzieć, że kobieta która z rąk ciska lodem, ma nienaturalnie wąską talię przez co jest trochę nierealna? xDDD tak Btw. skąd masz pewność, że to jest kobieta? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 tak, napewno gałązka choinki zakrywa mikro jaja. ja bym sie troche przypierdzielił do prawego oka (jej lewego), ale tylko troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wybacz Anty ale ja nie będę słodził,technicznie super ale sam desing mi się nie podoba:< Do cycków wygląda jak Rosjanka czy coś,głównie ze względu na czapkę,to ma swój urok:D Reszta to coś na kształt body paintingu, jakoś nie do końca mi to pasuje,za mało tam się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 agree, ale to nie całościowo mój design :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mogłeś chociaż jakiś suwak przemycić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 o, no, suwak dobra myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mogłeś chociaż jakiś suwak przemycić:D gdybym to ja rysował to bym przemycał co chce :D ale suwak faktycznie fajna opcja, może jeszcze wspomnę wojtkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Bałwan patrzy na jej tyłek :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 nastal ten dzien http://steamcommunity.com/sharedfiles/file...s/?id=259003629 lecimy na greenlight, komu sie podoba gierka zapraszam do glosowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Upvotnąłem, na reddicie też, udostępniłem na fanpage'u swoim. Powodzenia chłopaki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Przekonujący trailer grałbym. Chyba że nie ma obsługi pada to wtedy nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 wszystkie pady crossplatform obslugiwane! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Co do obrazka to zgadzam się z Adrianem. Body painting - to mi pierwsze przyszło do głowy. A jej lewe oko wygląda jak trzaśnięte młotkiem. Poza tym - naprawdę się ciepło na sercu robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dopiero teraz obejrzałem ten filmik który wstawiliście na Greenlight i jestem zawiedziony. Particle czarów wyglądają jak z innej bajki. Wszystko fajnie i dynamicznie, tak jak się spodziewałem, ale te czary wyglądają słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dopiero teraz obejrzałem ten filmik który wstawiliście na Greenlight i jestem zawiedziony. Particle czarów wyglądają jak z innej bajki. Wszystko fajnie i dynamicznie, tak jak się spodziewałem, ale te czary wyglądają słabo.zgadzam się, wyglądają trochę jak z hypster yndie gry gdzie autor jebnął kwadraty niczym płytki chodnikowe i nazwał to "stylem graficznym" to nie współgra z dobrym pixelartem, imo warto byłoby zastanowić się nad podrasowaniem lub wymianą efektów (chociażby normalne koliste cząsteczki zamiast kwadratów) oczywiście wsparłem też na grinlajcie bo swoich trza wspierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ta łatwiejsza połowa za nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 i skrinszote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nowi przeciwnicy wyglądają słodko chociaż są wciąz jak by z innej bajki względem otoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 bo są z innego wymiaru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mimo wszystko..wyobraź sobie mroczniejszy klimat otoczenia..jakieś góry,ciemno fioletowa kolorystyka,przepaści,noc, odbijające się światło,w tle ciemne mroczne lasy,przelatujące wrony.:3 To by było klimatyczne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 nie za bardzo muszę sobie to wyobrażać tak w sumie, bo podobnie będzie się prezentował jeden z settingów, nad którymi pracujemy to jest tylko jeden z ~7 światów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mnie się nie podobają te zwłoki (?) leżące gęsto i dziwnie na glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi