Uzjel Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tu dyskutujemy na temat tegorocznych "wyborów". :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 I was like - nie można zgłaszać administratorów oraz moderatorów i się ucieszyłem że nikt mnie nie nominuje bo powinien wygrać ereg któremu to się należy, ale potem zobaczyłem że nie ma tam 'nie' na początku. #TylePrzegrać BTW powinienem pracować w Help Desku, bo mam nerwy aby słuchać czyiś problemów przez 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 O kuhwa, szukam dem i zapowiedzi i sobie uświadamiam... kijowy poziom w tym roku. :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 erega bym jako pierwszego zgłaszał, gdyby nie to, że już zgłosiłeś, o to się nie martw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ktoś musiał, sori :D Chciałem, ale 2014. :( Mam nadzieję że nie zapomnimy do następnego głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bieda z nędzą pod prawie każdym względem w tym roku. :( W kwestii ilości oczywiście. Bo wychodzą perełki, tyle, że malutko ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 jakie perełki wyszły? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 damn you teegee, bombajer i solnice oba zapowiedziane w grudni 2012... no nie mógł poczekać >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No bez Solstice to rzeczywiście nie ma na co głosować w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ale w tym roku będzie premiera to już będzie na co głosować w 2014 edycji, chociaż liczę, że nie tylko teegee za rok się postara :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie ma nawet co startować do artykułów/silników bo wiadomo że Psyś pozamiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 - nie zgłaszamy osób dla zabawy Fervi :( PS (Chyba) fajna byłaby jakaś kategoria, która by dotyczyła tylko GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie ma nawet co startować do artykułów/silników bo wiadomo że Psyś pozamiata. Pozamiatał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kurde co roku widzę jak te Community Awards są i zawsze sobie wtedy mówię że za rok muszę zdobyć nominację w jakiejś kategorii a potem przychodzi następny rok i mam taki syndrom, jak palacze z rzucaniem palenia co roku te samo postanowienie może macie jakiś Desmoxan na mój problem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 może macie jakiś Desmoxan na mój problem. :P Spiąć dupę i do roboty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Co do Ferviego to możecie się śmiać, ma on swoje odpały, ale w każdym temacie na temat hardware stara się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi