Piotrek1910 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witajcie, pisałem sobie mp przez chyba 2 h i wyszło mi coś takiego: LINK Niby działa ale gracz nie widzi ruchu innego ruchu. I tu jest moja prośba do was. Mógłby jakiś pro's sprawdzić mój kod? Gdzie jest błąd, lub co można poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opisek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jedno info pro nie może otwierać plików z lite, gdyż wtedy otwiera się jako zwykły lite, a nie pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jedno info pro nie może otwierać plików z lite, gdyż wtedy otwiera się jako zwykły lite, a nie pro. Co ty pierdolisz xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No ale serio tak jest. W dodatku ja dzisiaj chciałem odpalić w GM:S stary projekt z GM 6 i usunęło mi Studio z kompa i włączyło się GM 6 właśnie :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No ale serio tak jest. W dodatku ja dzisiaj chciałem odpalić w GM:S stary projekt z GM 6 i usunęło mi Studio z kompa i włączyło się GM 6 właśnie :/// Trollujesz czy na serio tak Ci się zrobiło bo jestem słaby w kminieniu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie wiem czy trolluję czy nie, za moich czasów nazywało się to ironią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Bo jak nie bierze OPEN to mu się otwiera normalny EXE zamiast crack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 WTF, co tu się w ogóle dzieje xD. Ja się tylko pytałem czy mój skrypt na tcp i udp nadaje się do czegoś, czy lepiej napisać to od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Sorry za duble posta. Więc tak siedzę nadal nad tym. Troche poprawił poprzedni kod. Ludzie już prawie widzą siebie. A mówiąc prawie mam na myśli, że pierwszy gracz który dołączy widzi następych graczy którzy dołączą, ale następni gracze nie widzą pierwszego. Próbowałem jakoś optymalizować kod ale dalej nic. Tutaj jest pliczek: Gm81 Czy da się coś z tym zrobić czy lepiej spróbować ogarnąć przykład ediepl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 poprostu jezeli dołączy nowy gracz to kazdy wysyła swoje statystyki(nowemu graczowi, a on wg tego tworzy sobie obiekty) i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No wiem. Ale Trzeba to jakoś ogarnąć kodem. Ja siedze nad tym już tydzień (:D). Jakoś nigdy nie chce działać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ja ogarniałem to miesiac, jeszcze 3,5 tygodnia i ogarniesz, powodzenia :D znalazłem jakis stary przykład na którym bazowałem, powodzenia :P oto on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 O dzięki stary. Już ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi