Fervi_ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam! Znalazłem przez przypadek osobę, która szuka pracowników - pomyślałem, że ktoś się zgłosi :D Biznes Multimedia czeka, wpis do CV, full wypas :P https://www.youtube.com/watch?v=pFYwzk5OGO8 Fervi PS. Myślałem o pracy, ale wiecie - robiłem tylko proste platformówki w Enigma-Dev ... siara trochę startować :D PS2. Jakby ktoś nie wiedział, to nasz wspólny mentor, co odniósł sukces - Paqoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Paqoo wygląda jak Piotr Żyła. Wybacz Piotrze... "Zrobimy takie gry, że szok!" W zasadzie z każdego zdania można zacytować parę perełek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To co kto pisze mu opowiadanie? xD Zauważyliście że kiedyś chciał rekrutować milion ludzi do różnych ról a teraz chyba poszedł po rozum do głowy i chce rekrutować tylko 3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 po rozum chyba do dupy poszedł, bo jak dla mnie to nadal jest upośledzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @UP +1 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 po rozum chyba do dupy poszedł Trafnie to ująłeś. Paqoo to człowiek spalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mówiąc metaforycznie: spalił się i już nic się z tego nie ulepi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Myślałem, że chcecie dla niego pracować, oferuje bardzo dobry wpis do CV, poza tym będziecie pracować nad drugim Baldur Gatem Skoro oferuje tworzenie gry za 2k, to może się złożymy i poprosimy o zrobienie np. Crysisa 4? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 he he fajny temacik trzeba dac komus z youtuba: thenitrozyniak mcgrzesio mysle ze te materiały im sie przydadza, ale jak napisze sam to nie zauwaza posta, pomozecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 FIRMA MAŁAA, Z KULTURO I Z CHARYZMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ale sam główny bohater, zbudował sobie pewną sławę i to w cale nie taką trudną drogą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ale przecież to będą gry z pierwszego ZDERZENIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ale sam główny bohater, zbudował sobie pewną sławę i to w cale nie taką trudną drogą ;) I co mu taka "sława" da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nic, poza fatalną reputacją i kolejnymi wpisami na dodajoszusta. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pamiętacie jak byliśmy piękni i młodzi i chcieliśmy zarabiać miliony na platformówkach? xD To były czasy Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pamiętacie jak byliśmy piękni i młodzi i chcieliśmy zarabiać miliony na platformówkach? xD To były czasy Fervi haha, nom, i jeszcze linuxa wtedy używaliśmy, bo myśleliśmy, że to pro koderskie hehehehehhehe xDDDDD ouh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 haha, nom, i jeszcze linuxa wtedy używaliśmy, bo myśleliśmy, że to pro koderskie hehehehehhehe xDDDDD ouh... A potem przeszliśmy na Windowsy i walczyliśmy z wirusami, trojanami, rejestrami ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pamiętacie jak byliśmy piękni i młodzi i chcieliśmy zarabiać miliony na platformówkach? xD To były czasy Fervi Ja nadal chcę... :( Niggass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja nadal chcę... :( Niggass W teorii jest to możliwe Tworzysz platformówki dobre i dodajesz bitcoins miner :D Fervi PS. Tylko napisz, że to gra w wersji Alpha, żeby ludzie się nie wkurzali, że im 90% procka i7 zabiera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Cicho, ya to zrobię für jakąś old juegos konsolę i zgrane grube milliardy dolarów brazylijskich jak Arbuz Corp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Cicho, ya to zrobię für jakąś old juegos konsolę i zgrane grube milliardy dolarów brazylijskich jak Arbuz Corp. Ten rynek jest dość ciężki, konsola powinna kosztować (najlepiej) ze 100 złotych :D OpenPandora mimo ogarnięcia całkiem dobrze Linuksa nie zawojowała rynku, bo kosztuje koło 800zł, mimo, że gier jest na pęczki Fervi PS. Sam chciałem zrobić kiedyś konsolę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Eee... najlepiej iść tam gdzie nisza i można coś sprzedać. (tak wiem, sprzedałem się ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Eee... najlepiej iść tam gdzie nisza i można coś sprzedać. (tak wiem, sprzedałem się ;D) Konsola za 100zł mogła by być dobra (a czemu nie?), ale trzeba najlepiej produkować u siebie, mieć projekt gotowy. W teorii jest na tyle wydajna, by jakieś Heroesy 3 odpalić. Ale podstawa to niska cena i dużo opcji Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 I co mu taka "sława" da? Pewnie nawet dzięki temu nie zakisił ogóra. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 PS. Sam chciałem zrobić kiedyś konsolę :( a kto nie chciał :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chyba ciężko było by to trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Śmieszy mnie to, że nosi on nazwisko słynnej Pan(i) poseł XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wiesz co, a może coś w tym jest... ona jest równie po*ebana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi