Letiksph Arama Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Chwalić się co tam macie i co na pokładzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nokia 7020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Marshall Ericsson k550i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ale czyż nie było już takiego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 NOKIA 3310 Telefon z funkcją rzuć i zabij, praktycznie niezniszczalny i z popularnym snejkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 NOKIA 3310 Niestety Iphone 3G (wielkie G) Ach te piekne czasy z nokia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Letiksph Arama Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Niestety Iphone 3G (wielkie G) Ach te piekne czasy z nokia... W 3G jest opcia nagrywania video ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 W 3G jest opcia nagrywania video ? Jest, jak posiadasz oprogramowanie, którego nie ściągniesz oficjalnie ze strony, bo "Twój telefon ma za stary soft". Chcesz aktualizować soft ->nie możesz bo "masz za stary telefon". Trzeba się bawić w łamanie softu itd. W sumie bym wrócił do tych pięknych czasów z nokią i javą - cały świat był do zdobycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Stacjonarny :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Letiksph Arama Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jest, jak posiadasz oprogramowanie, którego nie ściągniesz oficjalnie ze strony, bo "Twój telefon ma za stary soft". Chcesz aktualizować soft ->nie możesz bo "masz za stary telefon". Trzeba się bawić w łamanie softu itd. W sumie bym wrócił do tych pięknych czasów z nokią i javą - cały świat był do zdobycia... No bez jaj .. Mój w200i ma tą funkcję , dopiero teraz wiem jaki badziew apple wciska ludziom . Sony ericssony pamiętam modyfikowałem gierki java , to było coś , ta satysfakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Samsung Galaxy Music Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja też modyfikowałem gierki, np ancient empires 2 zmodyfikowałem tak że zamiast zimy jest teraz lato xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Widze ze dla informatykow to norma miec telefony ultrawytrzymale starszej daty. Nokia 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nokia 5200. Dostałem ją jadąc na Woodstock i jakoś ją polubiłem. Nie styka w niej taśma więc jak chcę korzystać z przycisków nawigacyjnych (w tym kasowanie litery w SMS) muszę ją zasunąć. Czasami też nie działa mikrofon. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Co jak co ale ja się przymierzam do pół roku do kupienia jakiegoś telefonu ale nie mam czasu i kasy też.Mam jakiegoś 8 letniego trupa, dostałem go od wujka.Jest do niego wszystko prócz sterowników i nie mogę zgrać nic na kompa.Najlepsze jest to,że mam fajne filmiki jak świruje i tyle.A teraz fotka,znacie to coś poniżej??? Hahahahahahaha bijacz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Galaxy Ace II ,który czeka na aktualizacje do kitkata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi