kriso99 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam Moja gra nabiera tempa, lecz niestety nadal nie działa zapisywanie stanu gry do .txt macie jakies sugestie dlaczego tak jest? 1. uprawnienia w ustawieniach androida sa: external_storage 2. zapis dziala poprawnie na komputerze 3. przy zapisie mam (working_directory+"\level.txt") prosze o pomoc, bo jak wy nic nie wymyslicie, to sam juz w ogole nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Android nie korzysta czasem z '/' zamiast '\' w ścieżce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 na kompie dalej zapisuje, ale na androidzie nadal nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Sprawdzasz to odpalacjąc z GMa? Czy robisz plik apk i sprawdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 i z runnera i z .apk nie zapisuje gnysek cos wspominal o pliku manifest, gdzie go moge znalesc? bo pomimo ze niektore uprawnienia mam odznaczone, to przy instalacji i tak ich wymaga... E:mowiac ze na kompie mi dziala chodzi mi o platforme pc, a na androidzie z runnera i .apk nie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A jak usuniesz working directory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 nadal nic... ale co z tymi uprawnieniami?! dlaczego wymaga, pomimo ze mam odznaczone?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 anybody help me?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi