PsichiX Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tytuł: Rocky Horror Picture Show - The Game Gatunek: survival zręcznościowy. Opis: Jesteś narratorem (kryminologiem) z filmu "Rocky Horror Picture Show" i właśnie zaczął się Twój najgorszy psychodeliczny sen - musisz gonić i złapać swoje wielkie głowy, ale tylko te, które wypowiadają prawdziwe kwestie narratora z filmu, zaś unikać reszty zabójczych głów. Czeka na Ciebie 9 głów naratora do upolowania i dziesiątki zabójczych głów do unikania - czy podołasz i zarazem obudzisz się z tego złego koszmaru? Download: http://dl.dropboxusercontent.com/u/9759049...hiX-1.0.0.2.exe Rozmiar pliku: 8 MB Autorzy: Programowanie: Patryk "PsichiX" Budzyński Fabuła: Patryk "PsichiX" Budzyński i Piegusek Grafika: Le internety Muzyka: Le ścieżka dźwiękowa filmu Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Powiem ci psysiu, że też lubię sobie czasem poćpać. Jeśli ta gierka korzysta z shaderów (a pewnie tak jest) to jej nie odpale na lapku zastępczym (chipset graficzny Intela). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja te gre odpalalem u siebie na lapku na zintegrowanej grafice i shadery dzialaja, byly optymalizowane pod tym katem, by dzialaly na takich kompach. no chyba,z e faktycznie slaby lapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Cholera..nie działa mi na mojej zasranej 8ce;\ Film jest fantastyczny,ciekawy jestem jak zrobiłeś z tego grę..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 kompilowalem na standardowy windows, neistety nie mam eksportera na windows 8 :< jak ktos by chcial a maca i win 8 przekompilowac, bylbym rad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Win8 == HTML5 praktycznie w przypadku GM:Studio, więc nie powinno być problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 widzialem tez opcje kompilacji native win 8, czy mi sie przewidzialo? i czy chcialbys przekompilowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jakoś odpaliłem..;d Fajny klimacik, całkiem przyjemnie się grało...te 5 minut.;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To jak czytanie fabuły dyzmka. Serio... YXE, rzuć te crapne projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 nie moge. bede nadal realizowal chore pomysly, az ktorys przejdzie probe i sie spodoba :D nie zamierzam robic wiecznosc kolejnego gothica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 nie moge. bede nadal realizowal chore pomysly, az ktorys przejdzie probe i sie spodoba :D nie zamierzam robic wiecznosc kolejnego gothica To dawaj, zbudujemy skyrime-like mmocrpg z elementami łamigłówki, 2nd lifem i z możliwością budowy własnych miast czy światów ala higher level than minecraft - 'matrix' po prostu. Co do gry, w tej chwili nie mam jak sprawdzić. Gdy tylko sprawdzę jakież to psychodeliczne kąski zaserwowałeś... Obawiam się iż jeszcze napisze. ;D E: No niestety nie przetestuje, win8 i gf635m. Ale OpenGL i GLSL jak najbardziej trybi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 GML ################################################################################ ############ FATAL ERROR in Vertex Shader compilation ShaderName: fxWater D3DXCompile failed - result at gml_Object_objWaterOverlay_Draw_0 (line -1) - <unknown source line> ################################################################################ ############ :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dodam sprawdzanie, czy shadery sie poprawnie kompiluja na kompach uzytkownikow i jesli nie, to najwyzej przejdzie w tryb zwykly, albo wyjdzie z gry, bo innego rozwiazania nie widze :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi