Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 i Zrób coś z postaciami bo są świetnie zakamuflowane:D no thieves harmonica, nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ale dlaczego nie zrobisz tych cegieł w 2 lekko różniących się odcieniach? Co tam robi ten żółty! Zrób zielono-zielone i będzie o niebo lepiej. W tle możesz zrobić żółto-żółte. Spróbuj i pokaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 lepiej, znacznie lepiej a teraz zdesaturuj te cegły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ?? Pewnie chodzi mu o "zlewke" cegieł z tłem xD Nowa wersja z tymi rozdziałami mi super działa i widzę, że idzie Ci coraz lepiej. Gierka o wiele fajniej wychodzi z każdym updatem ;) Tylko mam takie pytanie, czy gra dostosuje się do każdego ekranu? Bo mam w planie nabyć tablet a ciężko mi wyobrazić tą grę na ekranie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 I myślę że fajnie będzie jak zmniejszysz też rozmiar cegiełek w tle, w końcu są dalej od gracza, więc z tej perspektywy powinny wydawać się mniejsze. Wtedy będzie się bardziej wyróżniać pierwszy plan i stworzysz lepsze wrażenie głębi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Wystarczy przyciemnić cegiełki znajdujące się w oddali i w ten o to sposób nic się nie będzie zlewać. Przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Czyli z tyłu zrobić szaro-szare mniejsze cegiełki? Bo żółto-żółte beznadziejnie mi wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ?? wygoogluj sobie "saturacja" to będziesz wiedział o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Zdecydowanie lepiej,co nie znaczy że idealnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Może pokombinuj coś w ten deseń + plus jakieś cienie od razu by lepiej wyglądało :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie wprowadzaj go tak w błąd, to co zrobiłeś wygląda teraz dużo gorzej niż jego najnowsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 actually to lepiej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 No to przepraszam, mi się wydawało że jest zbyt jaskrawy pierwszy plan i odbiega mocno od pierwotnej stylistyki, która mi się podobała, ale może macie rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 CZERWONE CEGŁY! Liczę do trzech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 CZERWONE CEGŁY! Liczę do trzech! Są w pierwszym rozdziale Czy byłby sens usunąć skakanie i dodać więcej drabin? Bo jakoś nikt w szkole nie radzi sobie ze skakaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Fajnie, czerwona wersja jest spoko;d I usunięcie skakania będzie kiepskim pomysłem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak na razie w grze są(Według rozdziałów): Czerwone, Żółte, Zielone i Niebieskie cegiełki. W V rozdziale będą fioletowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 moze zrob cienie, tak jak radzili Adriann a HuderLord ? bedzie duzo ladniej :thumbsup: i dla wszystkich kolorow cegielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 moze zrob cienie, tak jak radzili Adriann a HuderLord ? bedzie duzo ladniej :thumbsup: i dla wszystkich kolorow cegielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Coraz lepsze to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Tylko nie wiem jak zrobić lepsze skakanie. Jak na razie to chyba tylko ja to ogarniam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 teraz całość za ciemno wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mniejsze cienie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nie, rozjaśnić to co nie jest w cieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nie, rozjaśnić to co nie jest w cieniu Odpowiednio jasno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 lepsze, jesce fajniej by bylo zrobic cos z monotonnosco ciegielek. - 2-3 typy tych samych cegielek, ale troche inaczej narysowanych by dodac troche chaosu - tez nieskodzilo by mury ozywic jakimis innimi objektami. trzeba dziury v murze(przyzwoite :) ), okna, cokolwiek co mozna spotkac v otoczeniu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 lepsze, jesce fajniej by bylo zrobic cos z monotonnosco ciegielek. - 2-3 typy tych samych cegielek, ale troche inaczej narysowanych by dodac troche chaosu - tez nieskodzilo by mury ozywic jakimis innimi objektami. trzeba dziury v murze(przyzwoite :) ), okna, cokolwiek co mozna spotkac v otoczeniu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jest teraz gorzej. Okna sprawiają wrażenie obiektów będących na 1 planie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi