PaladynXD Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Tytuł: Ostatnia Szansa Gatunek: tower defence Opis: Jesteś dowódcą sił zbrojnych i przywódcą jedynego obozu w, którym żyją ludzi. Musisz przetrwać ataki: zombie, nazistów i bandytów. Masz do obrony 15 baz, a ostatnia to zapowiedź gry Ostatnia Szansa 2. Gra jest prawie skończona, muszę tylko dorobić 3 plansze i trochę poszperać.Uwaga gra nie posiada jeszcze dźwięku. Premiera już była, lecz postanowiłem ją dopracować. Zapraszam do oceniania. Autorzy: Programowanie: PaladynXD (ja) Fabuła: PaladynXD (też ja) Grafika: PaladynXD (jaka niespodzianka, też ja) Muzyka: chwilowy brak Screeny: https://gmclan.org/uploader/8538/__________...30_14_18_36.jpg (z nazistami jako przeciwnicy) https://gmclan.org/uploader/8538/__________...30_14_17_28.jpg (z zombie jako przeciwnicy i placem budowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Gra będzie kosztowała 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Tylko odprowadź podatek od wzbogacenia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie chcę jej nawet za darmo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ale przynajmniej nie dał screena z menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 No cóż..myślę że na zarabianie jest trochę za wcześnie..chociaż idziesz w dobrym kierunku, postaraj się bardziej z grafiką bo nie jest powalająca. Popraw tez trailer,niewiele trzeba by stał się o wiele fajniejszy. Pracuj dalej! I pamiętaj o jednym...zdecydowanie za wcześnie jest na zarabianie na tym projekcie ;) @up: +1;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Dzięki za ostatnie dwa posty na pewno to poprawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pszypadek? NIE SONDZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 propsy japan piękny wykon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 To jest okrutne...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jeśli PaladynXD się zgodzi, nasza loża może objąć mecenat nad Ostatnią Szansą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Bes senzu. Jak ma być płatna to podziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ale przynajmniej nie dał screena z menu. :D iksde AHAHAHAHAHHAHAH. Siedzę tutaj od 2006 roku i naprawdę - gmclan jest prawdziwym siedliskiem perełek :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 synu, zamknij konto na youtube jak najszybciej dla własnego dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 synu, zamknij konto na youtube jak najszybciej Mi tam tym filmikiem poprawił humor. ;P Widać że dał vloga na spontanie bo gada w kułko o tym samym i bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie wiem po co go tak napadliście..jeszcze chłopak ucieknie z gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie wiem po co go tak napadliście..jeszcze chłopak ucieknie z gmclanu : D Nie pierwszy i nie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ktoś pousuwał posty. :( Anyways, jakie są metody płatności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi