Maximal Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Też mnie to zastanawia :twisted: Jak ja chciałem zrobić team to zgłosiło się kilka osób ... a teraz ... ktoś robi team i pół aktywnego gmclanu jest chętna :lol2:Gdzie, jak, kiedy? Bo nie kojarzę, żebym widział gdzieś taki temat... Jak co to ja sie zgłaszam =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Skoro cały gmclan w to wchodzi to ja ewentualnie mogę się dołączyć xd. Znam podstawy c++, php, xhtml, css itp. :P. Generalnie to mogę być jako grafik, bo lubie od czasu do czasu pobawić się robiąc ciekawy efekt. (btw. te wszystkie tanki i smalce to była wielka jedna mistyfikacja, z której miałem śmiechu po pachy, więc nie kierować się tymi tytułami xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 yh, ja jednak porponuje dolaczyc do teamu prowadzonego przez sprawdzonego czlowieka - Goomana. a art o c# jest juz w polowie "progressu" - napisalem o namespace'ach, o obiektowosci jezyka, w czym to sie przydaje, dlaczego warto go uzywac, uzycie zmiennych i tablic i pare przykladow(hello world, kalkulator) =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 yh, ja jednak porponuje dolaczyc do teamu prowadzonego przez sprawdzonego czlowieka - Goomana. a art o c# jest juz w polowie "progressu" - napisalem o namespace'ach, o obiektowosci jezyka, w czym to sie przydaje, dlaczego warto go uzywac, uzycie zmiennych i tablic i pare przykladow(hello world, kalkulator) =) Dawaj shaq, dawaj! Wierzymy w Ciebie :P Ponawiam pytanie co do teamu Goomana. Czy to aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 xP to moze zalozymy normalny topic, z planem stworzenia grupy, wyborami na "prezydenta" etc? zreszta, co sie bede pytal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 xP to moze zalozymy normalny topic, z planem stworzenia grupy, wyborami na "prezydenta" etc? zreszta, co sie bede pytal :) I znowu sie zrobi gmclanowa gra, która zapewnie nigdy nie powstanie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Team był ... dawno temu ale nic z tego nie wyszło ... Teraz to sam nie wiem czy chciałbym tworzyć team ... co prawda stworzyłem stronke już ... xD Ale musze się zastanowić nad tym czy warto pracować w teamie bo z moich doświadczeń to nic nigdy z tego nie wychodziło :P Jak coś to założe stosowny temat ewentualnie chętni mogą się zgłosić na maila: CV i list motywacyjny to kompletna podstawa (joke xD) goomek@gmail.com przy okazji powiedzcie co sądzicie o stronce - wiem że prosta ale ja takie lubie :] http://gooman.ovh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Hmm nie to ja podziekuje. Odchodze z tego teamu i zaloze wlasny :P Wolf wypisz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Lol, tak myslalem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 @Blackmaul OMG! Już to widze, gmclan rozpada się na małe grupki! Na małe planety, na jednej żyją Blackmaulowcy, na innej Bigsharkowcy itd... I gdy jedna planetka zrobi ekstra gre to inna na nich z bazookami, OMG! Bigshark to tylko przykład, nikogo nie obrażam. Aha, miło by było jakbyście jutro o 18:00 odwiedzili czat (ten co wysyłałem), jakby mnie nie było niech mi ktoś wyśle treść pogawędki. Temat - Nazwa teamu i jak będe to lista potrzebnych mi rzeczy (np. special levels). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Sorry Winnetou, ale o 18 nie mogę ;p . Podacie mi najwyżej później nazwę i zrobię logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 @up Ty wiesz że Winem ( :) ) to ty siebie możesz nazywać, jestem wilkiem! A jako taki dręcze wszystkie Marmoty które nazywaja mnie Winem, co ja alkohol? Tak podam ci nazwe jaką obierzemy i OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Winnetou to byl Indianin a nie wino... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 @up Dzięki Blackmaul, ale widzisz, nie jestem debilem, rozumiem że mogłeś sobie tak pomyśleć ale uświadamiam cię że nie jestem nim. Ok, koniec offtopa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 gmtw.forumer.pl <- na tym forum zamiast na czacie będziemy prowadzić pogaduchy (nie każdy ma czas akurat wtedy gdy wyznacze spotkanie a tak forum...), w tej chwili robie podforum Obrady tylko dla modków i Adminów więc trzeba się zarejestrować a ja poszukam jak z was modki zrobić, tam będziemy obradować we wszystkich sprawach. Edit: Sorry za doubleposta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ktos w ogole jest w tej grupie =>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 @up No, kilka osób sie zgłosiło, a ty? Bo co do ciebie nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Khy khy. Zobacz temat "Grupa." xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Z powodu że strona forumer jest z.....a (musiałem to powiedzieć ale cenzure dałem), forum przenosi się na adres: http://gmwt.mojeforum.net/ Zapraszam do rejestracji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 A nie lepiej wlasne forum postawic na serwerze na ktorym masz stronke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Nie, bo wlasnie takiego webmastera ma team, ktory forum nie umie postawic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 nie chce być nie miły Wolfoxer ale twoje forum to nie wypał... EDIT: i co? i napisałem 250 postów i dalej nie moge zmienić sobie tytułu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Trzeba 500. -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jakbyś wszystko czytał uważnie, zauważyłbyś, że jest dopiero od 500. Ktoś się raz pomylił. :P Ale dlaczego niewypał? Że jest tam pusto? Bo dosyć ładne, moim zdaniem... Nie, bo własnie takiego webmastera ma team, ktory forum nie umie postawic :-)To może ja pomogę? Mam trochę czasu. Skontaktuj się ze mną, Little Fish. GG: 1229884, albo Tlen: dawidsu. P.S. "Niewypał" się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 @Pieter6 Dlaczego? Powiedz mi wprost czemu ci sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Lol, Dawidsu :D Ja nie jestem w tym teamie i umiem postawic forum :] Ehh Ci niewtajemniczeni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Aha... :P Jestem niewtajemniczony w temacie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 za ciemno i za dużo reklam! dlatego mi się nie podoba i kategore też nie za bardzo ułożone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 1.Za dużo reklam - cóż, nie mam nic na swoją obrone :) 2.Ciemno - można wybrać styl forum (już się biorę za dodanie ich więcej [w chwili obecnej są dwa]) EDIT: Wszyscy którzy chcą być w teamie niech napiszą czarno na białym post typu: Ja się zgłaszam do teamu Bez postów typu: To ja bym się mógł zająć tym i tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja się zgłaszam do teamu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi