Wolfoxer Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Webmaster jest (mam też nadzije że będzie) ,osoby chętne robić gierki razem bądź osobno pomagając innym są wyjątkowo potrzebne... a co się będe rozpisywał chce założyć team a stronką to sie juz ktoś zajmuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Jakbyś zrobił layout, to mógłbym jakoś ułożyć kod HTML do niego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A ja chetnie bym to teamu dolaczyl ;) EDIT: Nie latwiej z cms'a skorzystac :D EDIT2: Oł jeee moj setny post x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Oł jeee moj setny post x)Cieszymy się razem z Tobą =D W sumie fajnie by było przynależeć do jakiegoś teamu, więc kiedy coś z tego wyniknie, chętnie dolączę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 @Wolforex masz juz jakis sklad czy cosik? Pamietaj zawsze jestem chetny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Narazie tylko ty Blackmaul i Dark Maximal (no chyba że marmot nie ograniczy się do skrobania stronki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jak podasz więcej informacjii odnosnie teamu(skład, kto co robi, założenia teamu) i zobacze chociaż zalążek stronki to może się zdecyduje ;) (Odrazu sugeruje że będę przeciwko nazwie "Wolfoxer Team") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Praktycznie nazwa teamu do pierwszej narady jest Wolfox Team (Wolfoxer,Wolfox,Wolfo to i tak ja :P ) ale powtarzam tylko do pierwszej narady jaka ma być nazwa (sam uważam za głupia ale Marmot uparł się bo chciał tymczasowe logo zrobić na a ja pomysłu nie miałem), i po raz kolejny powtarzam od razu będzie otwarta narada jak to nazwać gdy tylko będzie tak... kilka osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dobra to doliczta mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No to ja też sie zapisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 po cholere stronka =P team powinien byc scisle utajniony, tzn nie robic pompy zeby na koniec nic nie wyszlo. jak poczebujecie grafika/dzwiekowca to rajt, moge sie wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Ja sie znam troche na gm, delphi i c++ wiec jak cos to wolf skontatkuj sie ze mna przez gg 4020901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Ja poza stronką raczej nic nie zrobię, bo GMem się już nie zajmuję ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A czym sie teraz zajmujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Narazie uczę się poleceń Basha, a w najbliższym czasie mam zamiar zająć się nauką C#/C++ z GTK+ lub QT ;p . No i staram się uczyć tworzenia stron na Div-ach, ale narazie mi to za bardzo nie wychodzi, więc zostaję przy starych, dobrych tabelkach xD . A czego się uczę, tym się zajmuję, proste :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Bash? To cos jak Batch? C# ma chyba trudniejsza skladnie od zwyklego C++? Choc moge sie mylic... Dobra koniec offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Bash to jeden z shelli uniksowych. Można by powiedzieć, że jest to coś jak Batch :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Gdyby co, to ja też sie zapisuję. Mógł bym pomóc gm, php,html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Niezly odzew. Ja tez chce. Znam hm... GM, podstawy php, c++ ) cos tam z html, css. Ale jednak najbardziej to GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Niezly? Zaraz wszyscy sie zglosza :P Hmm moze zrobimy cos takiego jak konkurencja czyli np. miboda? Ze kazdy kto chce dolaczyc musi spelnic takie punkty jak: Napisac w czym jest dobry(wszyscy spelnili) Zaprezentowac w jakis sposob swoje dzielo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja tam uwazam, ze im wiecej tym lepiej. Slabsi (jak ja) moga zajac sie czarna robota w stylu wklepywanie danych, lub innymi zmudnymi bajerami, ktorych nikt inny nie chce robic. :P EDIT: No fakt. Mamy 100 itemkow i teraz trzeba kazdemu dodac opis.... To naprawde takie fajne? Trzeba wklejac, wklejac, wklejac itd... Do konca swiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Najzmudniejsza robota to zbieranie resource'ów :P Wlasnie wklepywanie danych (rozumiem ze o gml chodzi) jest najciekawsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszwitek Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja też mógłbym dołączyć. Znam dobrze GML, potrafie robić strony W XHTML oparte o CSS. Znam podstawy C++, C# i PHP, a od niedawna ucze się tworzyć pixelart. Mógłbym także pomóc w muzyce, bo tworzę ją już od dłuższego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Umiem php wiec moge zrobic CMS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hehe zaraz to okaże się że Cały GMCLAN sie zbierze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 [joke]Jak tak dalej pójdzie to będzie nazwa Gmclan2[/joke] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 lol, czemu jak nub kce zakladac team to wszyscy sie rzucaja, a jak ktos normalny kce, to nikt sie nie zglasza. XDDDDDdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Też mnie to zastanawia :twisted: Jak ja chciałem zrobić team to zgłosiło się kilka osób ... a teraz ... ktoś robi team i pół aktywnego gmclanu jest chętna :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 hm, ja proponuje zalozyc opozycja skladajaca sie z samych "umiejacych: pisac, czytac, programowac, grafikowac". xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Zostaw te teamy w spokoju. Miałeś napisać arta o c#. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi