LolikZabijaka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Cześć, wczoraj odwożąc do domu koleżankę, potrąciłem kota. Sytuacja wyglądała następująco: Jechałem po drodze szybszego ruchu (dopuszczalne 70km/h) Nagle na drogę wybiegł kot, niestety nie zdążyłem zahamować, kot odbił się od lewego koła(dość mocno) ale z tego co widziałem, to pobiegł dalej. Stwierdziłem że skoro kot uciekł to nie ma sensu tego zgłaszać ani na Policję, ani Szachowcom. Czy postąpiłem prawidłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mistrz. Naprawdę sądzisz, że policji sę będzie chciało takimi pierdołami zajmować? Pewnie powiedzą Ci, żebyś im pączka przyniósł. Polecam większą ostrożność podczas jazdy, nie twierdzę, że to Twoja wina, ale przez takiego futrzaka mogło dość do poważniejszej kolizji (zwłaszcza przy takiej prędkości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Lolik ty to zawsze masz problemy z prawem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Było już po 22:00 ruch zerowy prawie. Prosta trzy-pasmowa droga. Poza tym czytałem gdzieś że takie rzeczy trzeba zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Skoro czytałeś, że tak trzeba, to nie wiem. Może i tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 I co, samochód cały? E: Ubezpieczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Taaak, nawet śladu nie ma na szczęście. No jasne że ubezpieczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Złap kota i do weterynarza, inaczej nie ma co sobie zaprzątać głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 No w sumie, teraz by go ciężko było znaleźć, kot uciekł z jezdni, więc to by było szukanie igły w stogu siana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ciąg wywołany prędkością prawdziwą (ok. 160km/h) sprawił, że pęd powietrzny przetransportował kota do silnika, gdzie został mieszanką paliwową Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kot się wyliże. Sam mam kotkę z przetrąconym kręgosłupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Temat roku na forum twórców gier xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Nie wywiniesz się, Lolik. FBI jest już na tropie. Posłowie debatują, czyby specjalnie dla ciebie nie przywrócić kary śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Posłowie debatują, czyby specjalnie dla ciebie nie przywrócić kary śmierci.Szykują kartony, strzeż się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Szykują kartony, strzeż się! nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Idź się zabij czel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Kara śmierci? Wystarczy dać delikwentowi zbiór "Najlepsze teksty Photela vol. I-III". Resocjalizacja gwarantowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 nie rozumiem Hanka Mostowiak w roku 2011 była sławna. Możnaby powiedzieć, że została sławna pośmiertnie xD Kara śmierci? Wystarczy dać delikwentowi zbiór "Najlepsze teksty Photela vol. I-III". Resocjalizacja gwarantowana.Dziękuję za docenienie :thumbsup: Byłbym jeszcze bardziej wdzięczny jeśli takowy zbiór by został zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Musisz udać się do lakiernika i przemalować samochód - to odejmie ci jedną gwiazdkę poszukiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 To tak przy okazji zapytam bo miałem podobną sytuację. Przejechałem z tydzień temu staruszkę, przy ok 120 km/s gdy jechałem Wardburgiem pożyczonym od Mariana. Raczej nie uciekła zaraz po zderzeniu ponieważ tylna oś podskoczyła wraz z całym samochodem, dalej już nie widziałem bo nie mam lusterek i byłem troszkę pijany. Czy również powinienem zgłosić to na policję? Czy może jednak się nie przejmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 To tak przy okazji zapytam bo miałem podobną sytuację. Przejechałem z tydzień temu staruszkę, przy ok 120 km/s gdy jechałem Wardburgiem pożyczonym od Mariana. Raczej nie uciekła zaraz po zderzeniu ponieważ tylna oś podskoczyła wraz z całym samochodem, dalej już nie widziałem bo nie mam lusterek i byłem troszkę pijany. Czy również powinienem zgłosić to na policję? Czy może jednak się nie przejmować? I tak by niebawem zeszła z tego świata, więc po co? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zeskrob go i zjedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi