-Mafia- Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 JEst!!!!!!!!!!!!!!! zrobilem specialnie konto tu a po co?? zeby ci podziekowac!!!!!! program zapowiada sie ######scie :D i jeszcze po polsku XD thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 JEst!!!!!!!!!!!!!!! zrobilem specialnie konto tu a po co?? zeby ci podziekowac!!!!!! program zapowiada sie ######scie i jeszcze po polsku XD thx! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 JEst!!!!!!!!!!!!!!! zrobilem specialnie konto tu a po co?? zeby ci podziekowac!!!!!! program zapowiada sie ######scie :D i jeszcze po polsku XD thx! To tylko zauroczenie... minie po jakimś czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Jak dla mnie program naprawdę gienialny. Korzystam z niego zawsze jak chce zrobić grafikę na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 hmm... korzystajac z leciutkiego odkopania tematu daje 5/5 ;) program b. przydatny i lepszy od painta :o przyklad mojego uzywania jest w sygnie - logo Scorpion Games ;) EDIT: jedyny bladzik to zawiesza sie po dluzszym nieuzywaniu (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Teraz mi działa XD Świetnie :D 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Mam pytanie, jak zrobić jak mam obraz większy niż ramka żeby był w tej ramce. Chodzi mi o to że chce dać jakiś obrazek ale wystaje ze ramke i nie wiem jak zrobić żeby się zmieścił. I jeszcze jak zrobić żeby białego tła dookoła obrazka nie było?? Z góry Dzieki a program zajefajny :thumbsup: i jak zrobic takie fajne usherbary?? http://rapidshare.com/files/62287124/usherbary.rar.html Screen: Edit [14.10.2007] Czemu dzieje mi się takie coś w tym programie?? ten obrazek który dodałem powinien wyglądać tak a nie jak na zdjęciu wyżej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 przesuń go i już, jeżeli o to ci chodzi... co do edita... bo ustawiłeś alpha blending ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Belt Generator to wirus który sie przyczepia do autorun.exe czy coś :boxed: Sam go używałem i net wolniej mi chodził :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dziś do ciebie przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 przesówam go do ramki i jest dalej taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 @Ocieks Nie prawda... Program jest dobry, nie posiada żadnych wirusów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 @Ocieks: udowodnij, później oskarżaj... dowody to PODSTAWA :) @Master: problem z kompem/windowsem/kartą graficzną/innymi parametrami kompa? bo innym jakoś działa poprawnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 inne programy działaja oki. Nie wiem czemu to tak :( Jeszcze pokombinuje. Wiecej takich programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julisia_max Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 z jakiej strony mozna scagnac game makera?? :boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 1. www.yoyogames.com 2. Czy to aby odpowiedni temat? Na dodatek troche stary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 http://yoyogames.com/make Wow, jest kolejna kobieta! W dodatku blondynka ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamild1996 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Sorry, że odkopuję, lecz mam co do programu pewną propozycję... A mianowicie przydałaby się możliwość ładowania obrazków z rozszerzeniem PNG, ponieważ 99% renderów ma taki format. A programik ogólnie spoko, lecz denerwuje mnie trochę ta niemożliwość zwiększenia okna programu, by zrobić ciut większy obrazek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 nie da się ściągnąć pokazuje mi błąd :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Podaj emaila to Ci wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Podaj emaila to Ci wyślę. blah, u mnie w uploaderze, jest nawet tego source... już dawno tego nie update'uje i nie mam zamiaru jak by ktoś jeszcze pytał. Temat zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi