I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Za moich czasów, to pamiętam iż przyciskając dwa razy jaki kolwiek klawisz przy wyłączonym komputerze on się włączał. Zwykle wtedy używałem spacji. Czy da się przywrócić ustawienie zza starych lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 W Biosie gdzieś to jest. Nie powiem gdzie bo każdy bios jest inny ale coś w sekcji o zasilaniu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-...moca-klawiatury Fuck coś nie mogę znaleźć APM Configuration i mam w ogóle inne menu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Masz inny bios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 wszystko przez uefi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie jestem w temacie biosów, czym jest uefi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ermm sądzę że zwykłe spytanie się wujka, rozwiąże twoje pytaniepytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 bios jest stary, teraz w prawie kazdej maszynce jest uefi ktore moze wygladac podobnie ale jest ostro okrojone (przynajmniej na moim kompie, na kompie mamy i na kompie brata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Da się naprawić to ograniczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Skąd wiecie, że ma EFI? Daj skriny, to zobaczymy Fervi @Chell EFI też nie jest nowe, ma już z 10 lat ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ale dopiero teraz jest standardem photel https://www.google.pl/search?q=bios+uefi+do...lient=firefox-a wybacz ale mi sie nie chce szukac, jak cos znajdziesz to fajnie, jak nie to najwidoczniej sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nazwa: hewlett packard setup utility bios wpisałem w google i znalazłem mój wygląd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 To podziękuj MS'owi, teraz ludzie mają problem, bo inaczej się partycje ustawia itd. :D Co do tego cuda - na pewno da się dać w tryb wstrzymania i kliknięcie myszką powinno go wybudzić, ale nie wiem jak zrobić start Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Albo w power albo w advance ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie ma. Trzeba by coś przeinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi