propaganja Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ja to mam wrażenie że on tam o sobie mówi nie o kobietach,a przynajmniej te wszystkie wrzuty bardziej do niego pasują ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dawno mnie nie było i wiecie co? Padłem na pysk oglądając to... Śmiech na sali przez łzy. Sam mam własną działalność gospodarczą, zresztą jak dużo osób na tym forum, ale to co robi paqoo... wstyd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Mi zalezy zeby ta gre skonczyc, zeby byla rozbudowana i ciekawa. (...) Chodzi o reklame firmy. Dziecko, nie tak.. nie tak.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Dawno mnie nie było i wiecie co? Padłem na pysk oglądając to... Śmiech na sali przez łzy. Sam mam własną działalność gospodarczą, zresztą jak dużo osób na tym forum, ale to co robi paqoo... wstyd :) Jak dla mnie powinniśmy go odbanować za dawanie dobrego przykładu jak nie prowadzić interesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jak dla mnie powinniśmy go odbanować za dawanie dobrego przykładu jak nie prowadzić interesu.Jeśli moge a za pewne nie moge, przytoczyłbym cytat Gnyska, który jest równie tak zaskakujący, jak zdechły kot na środku pustyni. A więc fajnie jakby go odbanowali, okazało się że ma w znajomych prawie całą administracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ojaaa, administracja w znajomych! Ale by była heca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Conajwyżej to może mieć znajomości z taką administracją: http://www.youtube.com/watch?v=UDvEcv8vSOY Czujecie bekunię? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ten chociaż umie być mówcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wojtek jak się ładnie wyuczył tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Czujecie bekunię? :DNie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Chodzi o to, że chłopak się sra jakby był conajmniej prezydentem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Chodzi o to, że chłopak się sra jakby był conajmniej prezydentem... Myślę, że celowo zgrywa takiego wafla (ciekawe czy specjalnie na tę rolę wyhodował tak pokaźnego monobrwia ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Internetowa siedziba monobrwi umarła dawno :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ale zyje flaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 A może odblokujmy Pakłowicza i powiedzmy, że ma grubszy projekt, za który płacimy 10k :D Pieniądze do Thais wyślemy Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 HEJTY HEJTAMI! ale czy ktokolwiek z was zrobił taką reklamę internetową? Sądzę iż taka reklama profesjonalna nie powinna posiadać twarzy ich twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 To zdanie jest nielogiczne wiesz o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nowa nazwa domeny, profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To zdanie jest nielogiczne wiesz o tym?Co niby nie jest logiczne? Spytałem się wprost użytkowników, czy próbowali sami stworzyć taką reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 layout juz nie nowy https://biznesmultimedia.pl/o-firmie/ hahhahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Prawdopodobnie to nie jest strona, której szukasz! Próbujesz wejść na biznesmultimedia.pl, ale połączyłeś się z serwerem, który przedstawia się jako twierdzagier.pl. Może to być spowodowane błędem w konfiguracji serwera lub czymś poważniejszym. Intruz w Twojej sieci może próbować nakłonić Cię do odwiedzenia fałszywej (i potencjalnie szkodliwej) wersji biznesmultimedia.pl. Nie przechodź dalej – zwłaszcza jeśli pierwszy raz widzisz to ostrzeżenie na tej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To połączenie jest niezaufane lel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Film[...] pokazuje jak łatwo manipulować ludzkimi emocjami. Widzę, że czegoś się nauczył od YXE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 przynajmniej viral w świat poszedł (czytaj wykop.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wykop to nie świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi