I am vader Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 O ile Gnysek nas obu chętnie by zbanował o tyle jestem pewien że mnie by zdzierżył w porównaniu do Ciebie :) Dla Ciebie Pan Wiadro. Edit: spoilery nie działają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dobrze, że mam zapas popcornu - może być ciekawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Maja 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Nadal czekam na ruch bedzioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No to jadę na pixel heaven, udało mi się, będę miał tam stanowisko z grą :D Także zapraszam do pogrania i do jakże ciekawej rozmowy o wszystkim ( ps. możecie przynieść coś alkoholowego bo będę mocno zestresowany ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 sesja nie wybiera (niestety) no ale nie miało być przypadkiem w te wakacje jakiegoś spotkania gmclanowego, enyłej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 "Miało być" to dobre określenie w tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Sytuacja będzie taka. Z redakcji GMCLANu będę Ja i prawdopodobnie gnysek. Nie wiem jak Platyna, chodź jest z Warszawy to nic tu nie pisał. Na pewno będzie Nikas ze swoim Top Hatem i prawdopodobnie TeeGee. Czy ktoś jeszcze potwierdza przybycie? Niech Threef, Shil i Exigo się zdecydują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jeszcze nie potwierdzam, ale to 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Exigo będzie, bo już go namawiam i nie ma wyboru! :D W ogóle z okazji reveala XBox One stestowaliśmy ze znajomymi te knajpę, w której jest afterka, i jest całkiem spoczi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 PODOBNO GAMEDEVOVE IMPREZY SĄ DOSYĆ... MOCNO ZAKRAPIANE ALKOHOLEM :3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ta akurat była łagodna. Ale tylko dlatego, że dzień wcześniej skonczyliśmy dwudniowy ciąg, którego nikt chyba nie pamięta w całości. Więc tak. Coś w tym jest. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nooo, ja mam nadzieję, że się na afterku nie zawiodę :3 W dodatku podobno na każdym piętrze na pixel heaven ma być bar... nie wiem tylko, czy z alkoholem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja będę na 99% - tzn. zawsze może się zdarzyć coś wiadomo, ale planuję być. Ale to jest termin kurna, 11,13 i 18 mam egzaminy... tak więc mogę nie być w stanie, w sensie być nie w stanie :D Nie pijąca za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 A wpuszczą mnie tam?? :unsure: Ja bym mnie nie wpuścił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 A mnie o przybycie to nikt nie zapyta? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Widocznie wszyscy z góry zakładają, że będziesz ;) Będę na 99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Drugie spotkanie z gmclanami :3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 warszawa nerdem roku 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Przepiłem pieniądze na wyjazd... Jak się jakieś znajdą to rozważę swoją obecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Przepiłem pieniądze na wyjazd... Jak się jakieś znajdą to rozważę swoją obecność. Sprzedaj butelki i nie pierdol opowiadaj dyrdymałów, bo inaczej My przyjedziemy do Ciebie i nie będzie przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 ZABLUŹNIŁA! WARNA JEJ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dobrze chłopak zrobił!! I tak większość jedzie tam z myślą o napiciu się :P Duużo taniej zrobić to na własnym podwórku ;) Bluźnierstwa dziewczyn nie bluźnią, skarpetki nie śmierdzą, a dziewczyna bijąca chłopaka to nie przemoc. Nie wiesz o tym?? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Dobrze chłopak zrobił!! I tak większość jedzie tam z myślą o napiciu się :P Duużo taniej zrobić to na własnym podwórku ;) Bluźnierstwa dziewczyn nie bluźnią, skarpetki nie śmierdzą, a dziewczyna bijąca chłopaka to nie przemoc. Nie wiesz o tym?? :jezor: Gówno prawda. Ot Co! @Nikas: Gówno prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ale ja nie pytałem o opinię :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ale ja nie pytałem o opinię :lol: i vice versa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ej.. Znasz trudne słowa, jak na osobę, której wystarczyła "podwójna kupka" by odnieść się do dwóch postów :lol: Ale spoko, tam wyżej mówiłem do ogółu i do Nikasa. Więc teraz jesteśmy kwita. Ja mam niechcianą opinię i Ty też :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Muszę poczekać do jutra żeby wiedzieć jakie mam plany na ten termin, ale z tego co wstępnie patrzyłem to mógłbym być w wawie o 18.30 i mam powrót o 5.20 - jutro się dokładniej przyjrzę czy mnie stać i czy jadę sam czy nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dla zainteresowanych: wczoraj dowiedzialem sie od Sosa Sosowskiego, ze bedzie na Pixel Heaven, prawdopodobnie ze swoja konsola Achtung Arcade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi