Threef Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ruszać dupska GMClany! Pixel Heaven się zbliża! To jest dobra okazja by się spotkać! Ja się zastanawiam czy jechać, bilet ponad 40zł w jedną stronę, a 4 razy się nie chce płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ruszać dupska GMClany! Pixel Heaven się zbliża! To jest dobra okazja by się spotkać! Ja się zastanawiam czy jechać, bilet ponad 40zł w jedną stronę, a 4 razy się nie chce płacić. 15 czerwca? pomiędzy egzaminami :D Wpadnę, aczkolwiek nie obiecuję, że będę wiedziała jak się nazywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Gdyby to było w innym terminie :( Chciałbym w końcu poznać Shil, i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja chyba pojadę na PH, ale jeszcze muszę się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 W sumie blisko. Czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Może się pojawię :) Jeśli tak to jest szansa, że autem więc kogoś z południa polski będę mógł zgarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja pewnie też będę. Nie wiem jeszcze na 100% czy na samym Pixel Heaven, ale wiem, że się potem szykuje niezła afterka i tego już nie ominę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja pewnie też będę. Nie wiem jeszcze na 100% czy na samym Pixel Heaven, ale wiem, że się potem szykuje niezła afterka i tego już nie ominę :D. dla chętnych czy bardziej dla rekinów z branży? :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jednych i drugich pewnie :). Wygląda na to, że po prostu wbijemy się do jakiejś okolicznej knajpy większą grupą i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No pięknie! 17 czerwca mam egzamin. Musiałbym w niedziele o 15:00 wracać. Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jeśli zawitam na pixel heaven, a taki mam zamiar, to na afterek na pewno przybędę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 15-16 czerwca Moje urodziny! Ciekawa opcja na osiemnastkę by była. Spotkać Was, pograć na oryginalnym NES'ie, uderzyć w bar.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No pięknie! 17 czerwca mam egzamin. Musiałbym w niedziele o 15:00 wracać. Warto? No ba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 wbijaj, threef a jeśli chodzi o mnie, to będę na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jakby co, na razie wygląda, że afterka będzie tutaj: https://www.facebook.com/levelupbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Maja 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To jest ten co dopiero go otworzyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wygląda na to że przedwczoraj. Fotki są świetne. Zdecydowane jadę. Najwyżej nie zdążę na egzamin. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Maja 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hm, jeśli ktoś zaoferuje nocleg mogę pomyśleć. Ada ma w tym czasie praktyki więc pewnie nie da rady, także byłbym sam :P Akurat się tak składa, że 14 czerwca HMT.pl ma 10 urodziny, no to trzeba oblać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tak, to ten co go dopiero otworzyli, więc pomysł sam się nasunął. Zobaczymy jeszcze jak będzie z rezerwacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No.. no.. i to się nazywa pomysł na biznes. Sukces murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Filmik promocyjny: http://vimeo.com/65767797 Uwaga: może rozjebać mózga. A tu making of: http://vimeo.com/65763564 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Super robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 mega :3 dobry chiptune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Bedziom przyjdź na afterkę. Chcę to widzieć proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Mama go nie puści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Pewnie nie wpuściliby go do baru nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Pewnie macie rację, ale poza tym - nie chciałbym. Zwłaszcza z Wami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Maja 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A na pizzę w 2011 na ZTG to kto za nami lazł? I jeszcze piwo chciał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Piwa nie chciałem, zostawiłem sobie tę plakietkę na pamiątkę. ;) A poszedłem, bo fajnie było w takim towarzystwie. Przy Woju czy Wiadrze - dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi