Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Glorious: Companions to turowa gra strategiczna dla wielu graczy, osadzona została w ogarniętym nieustanną wojną świecie Navarothu. Przejmujesz dowodzenie nad wojskami należącymi do jednej z dziewięciu różnych frakcji. Każda ma swoją historię, zróżnicowane typy jednostek, specyficzne taktyki i unikalne wyposażenie czekające na twoich lojalnych wojowników. Dostosowuj specjalne umiejętności swoich jednostek, gdy zdobywają one wyższe poziomy doświadczenia odkrywając najróżniejsze sposoby na odniesienie zwycięstwa. W Glorious: Companions postawiliśmy na konkurencję między graczami w trybie online, w którym będziesz miał okazję wykazać się skutecznością swojej strategii i taktyki oraz zdominować innych graczy na polu bitwy, wspinając się na sam szczyt rankingu. Jeśli jednak poczujesz się zmęczony walką z ludzkimi przeciwnikami zapraszamy do wypróbowania questów w trybie dla jednego gracza, gdzie będziesz miał możliwość przemierzać mroczne lasy i jaskinie Navarothu.Spiffy Goats | Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ciekawe czy ktos to pamieta o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 PANIE przetłumacz mi to pan bo nie rozumim po francusku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nie mam pojęcia, co to jest. Nie mam pojęcia, o co w tym chodzi. Ale jak będziecie potrzebowali testera, to się zgłaszam! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 22:46 Waxx: dobra walnij po angielsku wiekszy szpan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 authentic quote 22:46 waxx: weź to przetłumacz na polski 22:46 antek: cba, może tym razem się nikt o to nie obesra zaraz przetłumaczę :thumbsup: done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kochani Spiffy Goats, wykonanie jak na amatorkę bdb, ale studia niezależne górują czasem nawet nad największymi korporacjami nie dzięki kilkumilionowym budżetom, a oryginalności. Tutaj prócz całkiem przyjemnej oprawie nie widzę niczego co mogłoby przyciągnąć uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No tak, przecież tyle tych MOTBBA gier naokoło ps. jakby były takie gry to bym w nie grał zamiast to robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 to zabawne gdy pisze to koles robiacy klon slendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 to zabawne gdy pisze to koles robiacy klon slendera na przestrzeni 8 miesięcy cały zarys zmienił się nie do poznania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ładnie wygląda na screenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 miło słyszeć ;) 2 jednostki z armii Anderii: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kurde, az za bardzo mi sie kojarzy z Drakensangiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Serio? o.O Jak ktoś ma pół sekundy czasu wolnego to zapraszam do głosowania na nasz projekt na szansę uczestniczenia w E3 http://indiescrashe3.com/nomination/7F9DA7...BE-9B943A16F8CE Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Przepyszne kolorki na screenach <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No tak, przecież tyle tych MOTBBA gier naokoło ps. jakby były takie gry to bym w nie grał zamiast to robić co to znaczy 'MOTBBA'? :unsure: Ze screena podoba mi się otoczenie, super szczegółowe jest. :lubieto: A co do kart, to są super. Tylko czy ten Vanguard nie powinien być trochę jaśniejszy? Imo źle się komponuje, jak jest taki ciemny. A, i on i Peon są w różnych stylach zrobieni, mam wrażenie. Vanguard jest dość szczegółowy, za to Peon taki wygładzony. Propsy. e: ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Vanguard to model 3d, a Peon to ilustracja MOTBBA - Multi-player Online Turn-Based Battle Arena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Rób w jednej grafice tzn. Peona wyrenderuj w 3D i wklej na tabliczkę bo to się średnio prezentuje ( odbiega stylem ). I trochę mi nie pasuje ,że peonowi wystają widły poza tabliczkę przez co grafiki zmieniają wymiar i to się też średnio prezentuje. Moje zdanie. Propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wszystkie docelowo będą ilustracjami, jakbym miał model Peona to już dawno bym go wyrenderował. Zdradzę tajemnicę, że jeszcze do teraz chociaż tyle kasy mają to w LoLu sporo artów postaci jest renderami modeli 3d, a inne są artami normalnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Serio? o.O Jak ktoś ma pół sekundy czasu wolnego to zapraszam do głosowania na nasz projekt na szansę uczestniczenia w E3 http://indiescrashe3.com/nomination/7F9DA7...BE-9B943A16F8CE Z góry dzięki :) z tym drakensangiem chodzilo mi o styl ramki i to jak serwujesz tresc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zdradzę tajemnicę, że jeszcze do teraz chociaż tyle kasy mają to w LoLu sporo artów postaci jest renderami modeli 3d, a inne są artami normalnymi. Tajemnica to to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ale ironia tak :P z tym drakensangiem chodzilo mi o styl ramki i to jak serwujesz tresc hmm, to odbiorę to jako komplement :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ech, nadal daję się złapać : / ontopic: Opis gry zawiera wszystko, na co mam od dłuższego czasu ochotę: -rozgrywka turowa -mnogość stron konfliktu -levelowanie swojej armii -wymyślanie strategii więc bardzo mi się to podoba. Armia będzie z góry zaplanowana, czy można ustalić własny skład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 zdecydowanie własny można ustalać skład, połowa zabawy właśnie w tym będzie tkwiła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ale jest roznica miedzy komiksowym peonem a realistyczniejszym adeptem. Po prostu za bardzo odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Vanguard to model 3d, a Peon to ilustracja MOTBBA - Multi-player Online Turn-Based Battle Arena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No ja to wiem ale chodzi mi o to ,że powinien być chociaż trochę zbliżony wyglądem do tamtych postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jeden to model, a drugi to ilustracja, powiedziałem, że wszystkie docelowo mają być ilustracjami, czego tu nie rozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Aaa sorry nie doczytałem :D. Zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi