Trzynasty Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Na wstępie zaznaczę - nie wiem jaki dział, proszę o przeniesienie jeżeli źle wybrałem! Głupi problem, bo dawno nie bawiłem się w XP, jak tu się włącza rozszerzenia?? W necie pisze że narzędzia/opcje folderów, ok ale u mnie tego nie ma :D Czy to wina SP3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Właśnie wczoraj zauważyłem tez że na jednym ze szkolnych laptopów też tej opcji nie ma. To nie wina sp3 bo ja na swoim win xp z sp3 mam tą opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Z sieci: Sprawdz w: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] oraz: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] czy nie masz tam: NoFolderOptions jezeli jest to usun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 edycja rejstru została wyłączona przez administratora???? Ja jestem jedynym adminem!! Lepiej tym się na win8 bd bawił, xp się nie nadaje :D Przydał by się format tego XP:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A w Panelu sterowania, nie masz opcji folderów? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lannerk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opcje folderów -> widok -> ukryj znane typy (coś podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Miałem zakończyć, ale ktoś tu nie czyta postów wyżej. W necie pisze że narzędzia/opcje folderów, ok ale u mnie tego nie ma Czy to wina SP3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wyświetl skrina z Panelu sterowania (cała lista, a nie kategorie) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi