Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Hej, mam pytanie do tych, którym nie działa runner androidowy po wifi. Czy wasza nazwa użytkownika/ścieżka do NGINX ma spację w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie możesz skonfigurować wi-fi, czy chodzi Ci o coś innego? Nie mam tego programu na dysku, wyszukiwarki go noe odnajdują, a Ja nie wiem gdzie go szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To jest ten defaultowy GMowy serwer. Może zrobiłem literówke w nazwie :P Nie mniej, jak ma się spację w nazwie użytkownika, to podobnoż jest problem z tym, żeby działał runner po wifi - mi działa, ale ludzie w shoutboxie pisali, ze im nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A co konkretnie nie działa? Dziś też się z tym męczyłem trochę, miałem "io retrying" czy jakoś tak :D Pomogło ustawienie IP w runnerze na 192.168.1.10 (czyli takie jakie mam na komputerze) zamiast domyślnego 192.168.1.0/24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hint: IP Allowed list działa (przynajmniej u mnie) odwrotnie. To znaczy jak jest IP na liście to runner mi go blokuje. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Też coś takiego kojarzę, że w sumie nic nie ustawiałem i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi